ArenaBG
mobile spot 4
публикувано от AngelEyes на 2008-11-05 00:41:26
Вашето мнение относно SurvivorBG-S03.[04.11.2008].TVRip-TBO може да оставите тук. Писането на български и спазването на добрия тон е задължително!
публикувано от chombebg на 2008-11-05 00:56:35
мерси много ! не съм в БГ и всяка вечер с трепет чакам всеки Release на Survivor.
публикувано от Kuchkata на 2008-11-05 01:34:36
Ми гледай ги във Vbox7 бре. Там пича ги качва по време на самото предаване между рекламите.
публикувано от JLH на 2008-11-05 04:22:39
Гледах го днеска на плазмата по тв, утре обаче ще го пропусна и до петак все така, така че рипчетата са златни.Тоя го горя на диск, супер епизод.Тия обаче как можаха да изгонят и от двете племена най-големите ми любимци хах!От Пачека най дето ги храни всички и всичко може и от Мого най-сладката, секси готина и силна-Силвето и единствен човек, дето ми е симпатична от Мого!За Никсън се очакваше, ама за Силвето-не.Тая мазна змия противна Галя пак е в дъноот на кенефа хах на всичко тва!
публикувано от JLH на 2008-11-05 04:26:13
Обаче дето даваха в следващият епзиод и двамата не отпадат и за тва не са в сайта на Сървайвър с хиксчета и те, ами нещо ще став, като миналата година на смотен остров, дето беше ония пич и се редеше за филнала ако победи всички отпаднали.Дано двмата да живеят на тоя остров и да са го зимислили да се борят с всеки отпаднал от старото им племе и накрая да се върнат.Точно Ники и Силвето са двамата фаворита и са най-достойни и печени хора дето залужават победата!
публикувано от komefachoza на 2008-11-05 14:13:05
Шоуто е супер обаче "Пачека" се изложиха че изгониха Ники Мартинов.толкова допринсе тва момче за племето че няма на къде.Мноо ме е яд ама какво да са прави . дано се завърне след изпитанието със Силвето.Приятно гледане на епизодите ;) ;);):cool::cool:-_-
публикувано от vladoti на 2008-11-05 23:24:27
Дано качиш днешния :)
публикувано от kofata5 на 2008-11-05 23:30:48
Супер си човек :thumbsup:.С нетърпение очаквам да качиш липсващите епизоди,ако не те затруднява.Много ще съм ти благодарен.Надявам а и не само аз.Страшно ни зариби по състезанието.