ArenaBG
mobile spot 4
публикувано от AngelEyes на 2008-11-07 14:06:38
Вашето мнение относно Survivor.BG.S03E26.SDTV.XviD-Vigo може да оставите тук. Писането на български и спазването на добрия тон е задължително!
публикувано от Shmi на 2008-11-07 14:12:06
Благодаря! :) Цял ден го чакам. :blush:
публикувано от Dr3adLoX на 2008-11-07 14:17:40
нама ли кой да се наеме да го качва тва предаване редовно и в нормален час а не в 1 през ноща и да се сиидва после с 100к в продължение на 1 час?!?! :thumbsdown::thumbsdown::thumbsdown::thumbsdown::thumbsdown:
публикувано от Timestop на 2008-11-07 14:20:34
радвай се че има кой да го качва. Аз казвам благодаря, защото не помня някои да ми е длъжен
публикувано от venomcho на 2008-11-07 14:26:11
10x :thumbsup:
публикувано от anika23 на 2008-11-07 14:31:35
благодаря!от кога го чакам този епизод!:thumbsup::thumbsup::thumbsup::thumbsup:
публикувано от komefachoza на 2008-11-07 14:35:45
Мноо благодаря продължавайте да ги качвате вскички епизоди :P
O:-O:-
публикувано от AngelEyes на 2008-11-07 14:39:55
Dr3adLoX , кво значи редовно, бе .. калъф? Колко по-редовно от това? Аз имам семейство - дете и мъж, за което трябва да се грижа. В колкото часа мога, в толкова ще ги качвам. Рипвам още 3 предавания, които вървят едно след друго и свършват в 22:30 ч., после започвам да обработвам, да режа реклами, докато мъжът ми оправя детето, а аз не съм при тях, за да мога да ви предоставя на вас рипнатото! Неблагодарно животно! :grrr: Като не ти харесва скоростта ми, ще ти дам банкова сметка, за да ми пращаш всеки месец пари и да плащам повече на доставчика.
[size=3]При следващ такъв коментар, просто забравете за Сървайвър![/size]
публикувано от AngelEyes на 2008-11-07 14:42:08
При следващ такъв коментар, просто забравете за Сървайвър от мен!!!
публикувано от komefachoza на 2008-11-07 14:52:01
Dr3adLoX бъде благодарен че го качват. И без претенции в колко и кога! Мерси AngelEyes
публикувано от bmw__x5 на 2008-11-07 15:07:33
благодаря vigo & angeleyes :thumbsup: супер сте
публикувано от bmw__x5 на 2008-11-07 15:13:49
angeleyes не обръщай внимание на разни такива посредсвеняци като онзи дред-не-знам-си-кво отгоре...такива винаги ще се намерят да пишат глупости. аз и останалите хора както виждам сме благодарни за усилията които полагаш. напълно те разбирам че не си длъжна да го правиш това нещо. цялата тая работа с торентите са базира на това някои добри хора да жерват част от времето си за да може останалите да консумират. аз например рядко имам възможност да гледам сървайвър по телевизията и почти изцяло завися в това отношение от добрата воля на хора като теб. няма да има как да върна услугата на този етап, затова просто казвам винаги едно 'благодаря'. повечето от останалите дори и това не правят така че трябва сериозно да се замислят.. като не има качиш няколко епизода ще започнат да реват и набързо ще се научат да проявяват разбиране. :P:P:P:P
публикувано от AFTERHORROR на 2008-11-07 15:41:26
евала казвам и аз на жената дет ка4ва сарваивар,само се 4удя докога ли 6те има се недоволни хора в тея тракери се някои не6то не му е харесало,добре 4е ви има вас добри хора да ка4вате не6тата които харесваме :thumbsup::thumbsup::thumbsup::thumbsup:
публикувано от div_kozel на 2008-11-07 16:58:34
аз бих предлоjил всеки UPLOAD-er да си направи по един pay-pal или там какавто в момента е балгарскиq еквивалент застото аз не jивеq в BG и всеки които иска да моje да им превеjda по колкото всеки сам си реши..все пак uploaderite и те са хора...нека получат поне малко радост от работата си...аз лично сте преведа веднага...састото бих предлоjил и за преводачите...извинqвам се за правописните грешки
публикувано от div_kozel на 2008-11-07 17:00:42
като циало бих предлоjil подобна система за DONATE..ako разбира се нqкои успее да q направи сигурна за хората които ни доставqт радост...и да не забравq...МЕРСИ ЗА ТРУДА КОИТО ПОЛАГАТЕ
публикувано от Dr3adLoX на 2008-11-07 18:18:24
като си заета и не можеш да си свършиш качествено работата за кво си се захванала? за кво вобште са те зели да ъплоадваш като ти е 100к ъпа. откажи се и веднага ще се намери някой друг които да го качва както трябва. съмнявам се да има дефицит на хора с тунери и бърз интернет. не сме опряли сички до теб
публикувано от reddevilll на 2008-11-07 18:19:45
Някой може ли да ми каже от каде да си намеря песента ОТ Саундтрака е The Last of the Mochican - Track 03 & Track 06 имаше я в предния епизод и немога да я намеря :(:(
публикувано от eliaelia на 2008-11-07 19:12:46
Благодаря на VIGO - надявам се и днешния епозиод да качите бързо.
AngelEyes - мацка, не се ядосвай за глупости. Ако освен да качваш сериите, започнеш и да им даваш по 100 лева - пак ще са недоволни. Не наказвай заради тях и тези, които оценяват труда ти. Другите живота ги е наказал да са вечно недоволни и от нещата, които им се подаряват даже.
На мен лично ми става мило, че има и хора, на които им пука за другите.
Усмивки.
Елия
публикувано от Kuchkata на 2008-11-07 21:15:44
@Dr3adLoX като си недоволен.. го гледай във ВиБокс. Там пча ги качва по време на самото предаване епизодите. Е вярно.. разделя ги на по 3 части и качеството е малко лошичко (като за 100 МБ), но пък поне ще си в час какво е станало вместо да чакаш.
Недей напада така хората, които са се заели да ти доставят удоволствие по един или друг начин.

Аман от мрънкала!
публикувано от JLH на 2008-11-07 22:35:34
А, а това е вчерашният епизод.Понеже не се качи вечерта се наложи да го гледам снощи онлайн от сайта, ама сега свалям рипа за диск с останали серии,10х.Дано в бъдеще са по-редовни, че и по рано!Обаче не ми харесва на къде се развиват нещата.Тамън се радвах, че добрия и печен отбор моя-Пачека са повече и ще изгонят на съвета всичкият остана чист боклук от Мого, а с тия тъпи игри и нови измсилици, че ги преебът мого да гонят моите-мале, май и тоя Сървайвър 3 ще го спечели некой боклук както стана в 1 и 2!!!Най-противните прибират кинтите и славата-БЕЗОБРАЗИЕ!Дано Никсън ги размаже поне всичките и спечели!
публикувано от AngelEyes на 2008-11-09 23:23:21
Dr3adLoX , ей така пък .. да те е яд, ще продължа да рипвам, за да ти е гадно .. Ще се налага да чакаш, докато ги ъплоудна и ще се радваш на високата ми скорост, която е 220 кб/с ... напълно според правилата! 8)
Айде, със здраве!
Просто няма смисъл да си троша нервите, заради такива плужаци като теб! :D