ArenaBG
mobile spot 4
публикувано от sBteam на 2007-12-07 00:24:52
Вашето мнение относно Survivor.BG.S02.E52.Final.3CD.DSR.DiVX.iNTERNAL-sBt може да оставите тук. Писането на български и спазването на добрия тон е задължително!
публикувано от Creatora на 2007-12-07 08:30:07
Пичове, вие сте the best !!! Който си е направил труда да качва всеки ден всеки нов епизод направо заслужава медал. Пич, обади се да те почерпя. Пожелавам ти да си жив и здрав и да ни радваш и с други такива предавания. btw аз се интересувам от футбол, ако си мукает пускай мачове чат-пат :)
публикувано от sBteam на 2007-12-07 02:26:12
В качеството и размера виж техническите характеристики и Sample файла и си прецени дали има нужда да го сваляш.
публикувано от trevor на 2007-12-07 10:08:07
Хора осъзнаите се вместо да пускате тази глупост или "острова на тъпаците" вземете детските по диема фемили да качвате поне да има нещо и за по малките
публикувано от karanesheva на 2007-12-07 04:03:02
Много благодаря на SBteam че ни направи част от шоуто Сървайвър :thumbsup:
публикувано от tedcry на 2007-12-07 13:28:15
щом е финал ,чудих се дали няма сега да има свободен човек да рипва Пълна промяна :)
публикувано от srebrun на 2007-12-07 14:01:15
Евала
публикувано от sBteam на 2007-12-07 15:45:08
Повечето работа я свърши другия рипер, който качи повечето епизоди относно торента със всички епизоди доколкото знам има такава идея, но друг се е захванал с нея.
Сега, след като Survivor приключи ще видим какво ще се прави, засега няма конкретни планове.
Относно предложението за анимациите, мисля че децата може да си ги гледат и по телевизията, докато survivor и другите предавания се гледат от хора, които ходят на работа, имат други задължения и не могат винаги да хванат епизодите по телевизията.
публикувано от trevor на 2007-12-07 17:02:04
Приятелю sBteam, незнам за другите но моито скромне мнение е че реалита като Сърваивър, Островът на изкушението и другите помий които заляха в последно време телевизионния ефир, и наи вече Нова телевизия се гледат от хора които или нямат капчица акъл в главата или просто от скука убиват времето чрез тези така умело манипулиращи(провокиращи)чрез реклами "шоута".
Последното нещо което е в главата на един разумен работещ човек е как като се прибере в къщи след поредния изтущителен работен ден ще си дръпне да гледа Сървайвър, Пълна промяна и така, и така, и така... а и да има такива хора то и препоръчвам да се позамислят над своята персона! -_-
Защо да рипвате анимацийте?
Първо като се започно от децата под 7 години да кажеме са на детска градина до 4:00 - 5:00 часа,
Тези над седем в доста от случаите са втора смяна на училище от 1:30 тоест пак не могат да гледат!
Анимационите филмчета се записват и радват малки и голями поколения на ред не е като тези "шоута".
Това е от мен ако и сега не съм те убедил то много жалко!
Надявам се никой да не съм обидил с написаното по-горе.
публикувано от sambadj на 2007-12-07 19:16:35
ехехех исках Дренски да спечели !
публикувано от kappo на 2007-12-07 20:51:51
10х само такйа мерси за всич:Dко
публикувано от kowalevski на 2007-12-08 19:04:22
Някой може ли да ми каже как се казва песента, когато му казаха на Жоро че печели и почна една много луда мелодия. Ако някой ми каже как се казва ще съм му много благодарен
публикувано от G0ld на 2007-12-08 19:20:55
trevor, милионих ора са прости,а ти си най-умния така ли? Спри да се излагаш смешен си острани... А ти ако не го гледаш едва ли си по-умен от нас и нещо повече.
публикувано от sBteam на 2007-12-09 14:30:08
trevor може и да са глупави тези шоута, може и да не са - не споря.По принцип това, което качваме минава през нещо като quality контрол т.е ако си струва го качваме, ако не си струва - не.Казвал съм го много пъти - ние целим качество, не количество.НО положението с тези предавания си е по-различно и не може с лека ръка да кажеш това е добро и това не.Щом толкова много хора искат - качваме го.От друга страна аз лично никога няма да си губя времето с шоуто на азис примерно, но това е друга тема :)
публикувано от nekavlud на 2007-12-13 22:51:02
sBteam - няма ли да има серия на сърваивър мейкинг?