ArenaBG
mobile spot 4
публикувано от borka8 на 2009-10-20 23:07:38
Вашето мнение относно Survivor BG - Philippines 04x16 (20.10.2009) DvBRip DivX може да оставите тук. Писането на български и спазването на добрия тон е задължително!
публикувано от ddjpolo на 2009-10-20 23:41:12
Dosega komentar nikoga za ni6to ne sam pisal, no sega iskam da kaja, 4e tova koeto se slu4i v tozi epizod e nai - tapoto v istoriqta na "SURVIVOR" !
Moje li nai-golemite tapaci da ostanat? Kvi sa teq Pitogo be...oligofreni? Tuk "SURVIVOR" svar6i...
публикувано от EleCTR0 на 2009-10-21 00:10:46
пич ас токущо се регнах във форума на сървайвар и напълно подкрепям твоете мнение тва беше най голямата простотия която можеше да стане направихте най тупия сезон ЕВАЛА !!!
публикувано от cleppmon на 2009-10-21 01:54:46
Ауууу гледах с интерес сървайвър , нз колко епизода вече , и тоя ще си остане последния. Не се очудвам де , Евтим Милошев да не усере нещо няма как. Още не вярвам ,че тия бавноразвитите от минданао остават в играта а истинските играчи като Светльо , Барканичков няма да играят. Абсолютна глупост. 15 дена тайак мачкат и накрая игра на късмет да им дадът. Да бяха дали нещо друго да видиме ония дебелия шеф на Минданао как щеше да се таркаля ... Поредната простотия от страна на бтв , Милошев като продуцент и гоненето на рейтинг. Съжалявам само за Кмета - не си заслужаваше просто - толкова се раздаваше за това племе и накрая това да стане ... . Приятно гледане ... ако някой въобще продължи да го гледа. Истинските победители бяха в Таяк
публикувано от ddjpolo на 2009-10-21 02:23:59
Таяк, таяк... Най-готиното племе в историята на сърваивър, но за сажаление с най-тежка съдба..
За мене лично този сезон приключи. По тъпо от това нямаше как да стане..
публикувано от JLH на 2009-10-21 04:05:55
Верно голема издънка беше тая работа.Ама отхвърлените им го набиха просто за отмъщение качествен аххаха:D:lol::thumbsdown: 10х за рипа:thumbsup:
публикувано от anigencheva на 2009-10-25 23:00:41
Много ме е яд за разпадането на Таяк.Бяха много сплотено и приятно племе.Много гаден епизод