Начало
Торенти
Филми
Сериали
Форум
Помощ
Начало
Торенти
Филми
Сериали
Форум
Помощ
Влез
или се
Регистрирай
EN
mobile spot 4
Форуми
»
Филми
»
Супер танкер
публикувано от
lycanandwerewolf
на 2012-03-25 11:13:16
Вашето мнение относно
Супер танкер
може да оставите тук. Писането на български и спазването на добрия тон е задължително!
публикувано от
BBN
на 2012-03-25 14:32:26
о господи :thumbsdown:
публикувано от
carbonid
на 2012-03-25 15:41:08
Абе........по добре да не говоря мръсни думи
публикувано от
Vista
на 2012-03-25 16:04:51
Благодарности на екипа и за качеството и за субтитрите!
Колкото до филма:-_- :-/ :blush:
...абе ако много сте закъсали да гледате филм - гледайте го. Като цяло е зле, но посланието, което носи е вярно и актуално, въпреки че не е оригинално!
публикувано от
vanhal
на 2012-03-25 22:55:14
Твърдо смятам че като жанр филма трябва да бъде обявен като ТЕЛЕВИЗИОНЕН ТЕАТЪР. Съжалявам че трябва да го кажа но въпреки че в продукцията участват добри актьори включително и български играта и декорите са на ниво училищен театър. Не съм си поставил за цел да обиждам 6-10 годишните но по малките не могат да четат субтитрите.
публикувано от
vanhal
на 2012-03-25 22:52:04
Рядко коментирам филми за това си има хора но в този случай просто не се удържам. Не съм фен на идеята че фантастика се прави с торба пари но когато и тревата е нарисувана се питам дали следващото нещо няма да са по голямата част от актьорите за да се намалят разходите. Смятам че синоптиците в най- слабата кабеларка са представени на по реален фон в сравнение с някои сцени от филма. Може би създателите на продукцията са разчитали на зрители с възрастова граница 6-10г защото на по-големите със сигурност няма да им хареса. Твърдо смятам че като жанр филма трябва да бъде обявен като ТЕЛЕВИЗИОНЕН ТЕАТЪР. Съжалявам че трябва да го кажа но въпреки че участват добри актьори включително и български играта е на ниво училищен театър декорите също. Не съм си поставил за цел да обиждам 6-10 годишните но по малките не могат да четат субтитрите.
публикувано от
Code_NameRado
на 2012-03-25 23:07:09
sci-fi порнак :thumbsdown:
публикувано от
purielll
на 2012-03-26 03:00:11
Налазвайте докато е пресен,само една молба,да му смени някой заглавието на Супер тръткер:lol:
Мобилни и уеб приложения от СТУДИОУЕБ.БГ
Онлайн магазин и ЕРП от Expozy.com