ArenaBG
mobile spot 4
публикувано от Ganndalf на 2012-07-05 15:25:30
Вашето мнение относно Subtitle Workshop 2.52 2012.07.01 може да оставите тук. Писането на български и спазването на добрия тон е задължително!
публикувано от yanko на 2012-07-05 15:52:07
На мен ми възниква следния проблем - когато зареждам субтитрите, отказва да работи. Мисля, че е свързано с видеото - не ми го зарежда и програмата се бъгва. Аз съм с Win 7, 68-bit. Можете ли да ми помогнете? предварително благодаря!
публикувано от KOOLIN на 2012-07-05 19:43:34
Yanko,
Аз съм с ХР, ползвам предишната версия на програмата и съм страшно доволен. Тази я имам, но не съм я пробвал. Относно зареждането на видеото - имената на двата файла (субтитри и видео) трябва да са еднакви, иначе филмът не тръгва. А за бъгването - не знам защо го прави. Дано да съм ти помогнал :)
публикувано от RAMIRESS на 2012-07-05 22:31:03
Прeди време в Sub.Sab.bz заедно с един колега бяхме описали подробно как да се реши проблема с видеото в SW под Windows 7.
Ето я и нея:
http://subs.sab.bz/forum/index.php?showtopic=9851&st=0
публикувано от RAMIRESS на 2012-07-05 22:55:59
[quote=KOOLIN]Относно зареждането на видеото - имената на двата файла (субтитри и видео) трябва да са еднакви, иначе филмът не тръгва.[/quote]

Абсолютно невярно - видеото не тръгва ватоматично, но можеш да си го зардиш ръчно без проблем.
публикувано от dragob на 2012-07-06 02:35:16
Отново не работи на Вин7....ай си ктир, няма много хора с XP вече (то и под Виста) не бачкаше...за какво е тази нова версия тогава?
Беше ми любима програма, когато бях с XP, ama това беше много отдавна.
публикувано от dragob на 2012-07-06 02:50:38
Иначе благодаря на РАМИРЕСС, че най-сетне успях да го подкарам....с изключването на Direct VobSub, както е описал в темата в http://subs.sab.bz/forum/index.php?showtopic=9851&st=0
публикувано от yanko на 2012-07-06 07:25:30
Много благодаря на всички Ви - и аз мисля, че проблемът е с кодеците, тъй като с предишната версия на ХР нямах никакви проблеми.
публикувано от RAMIRESS на 2012-07-06 08:56:57
Приятели, проблемът не е само в кодеците, а и в разработчиците от URUSoft. Официялната им версия на SW на страницата им е 2.51. и една бета 4, която си седи бета вече 5~6 години.

[b]dragob[/b], ако има още нещо, което не работи, сподели, за да се опитам да ти помогна с каквото мога.
Продължавам да правя субтитри с SW без проблеми, a вече 3-та година съм с Windows 7
публикувано от JimmyBG30 на 2012-07-10 12:55:21
RAMIRESS: верно, че на официалната страница, версията е 2.51 - но погледни и форума им: http://sw.binhoster.com/forum/viewtopic.php?pid=341#p341.
публикувано от RAMIRESS на 2012-07-11 10:58:00
JimmyBG30, не бях влизал във форумът им. Благодаря за линка.
Всъщност от година насам в интерне бе пуснат отворн код на SW.

Колега от форумът на Sub.Sab.bz. се зае да допише кода на програмата, като с дружните усилия на всички от форума, да добави разни благинки в SW-то.
След няколко бети и доста труд, време и нерви от негова страна, успя да я докара до v2.60 build 110710.
Определено се е справил много добре, защото програмата работи стабилно заедно с всичките й нововъведения и то на Уиндоус 7.
http://store.picbg.net/pubpic/4C/B8/df0efca624b64cb8.JPG За съжаление колегата имше едно условие - да не се дава линк към въпросната версия в публичното пространство, поради обясними причини (програмата е в процес на доразработка). Смятам да уважа молбата му.
публикувано от spirebyte на 2012-07-12 22:00:20
BS Player Pro има натоварване субтитри :)
публикувано от JimmyBG30 на 2012-07-21 14:23:40
spirebyte: Сега ли го разбра. Тази опция си е много отдавна. BS Player Pro не само сваля, но и качва субтитри в 3 сайта. За твоя информация - има още няколко плеъра, които поддържат такава функция.

RAMIRESS: четох за тази разработка във форума. Колегата ти е прав - всеки си има някакви условия за нещо, което е направил или компилирал. Тази, която използвам аз /не е SW/, съм я настройвал на принципа проба - грешка, добавял съм различни екстри и модули според моите нужди, също не бих публикувал в публичното пространство. А за новата версия на SW ми каза мой приятел руснак /и ми я изпрати/. Аз, понеже знам, че из нета се върти все още старата версия /2.51/ я предоставих за качване на колегата. В последствие я открих и във форума им - за това ти дадох и линк - така ще можеш да следиш развитието на проекта. Явно от URU soft са се раздвижили и в скоро време може да излезе и нова версия ;-)
публикувано от ogikor на 2012-09-05 23:20:07
За съжаление все същото ходене по мъките. Дано пуснат скоро работеща версия за Windows 7. Дотогава ще си ползвам Subtitle Edit както препоръчва maknol - доста по-добра е.