ArenaBG
mobile spot 4
публикувано от KameN3123 на 2020-04-15 16:12:33
Вашето мнение относно Стрелецът (2015) може да оставите тук. Писането на български и спазването на добрия тон е задължително!
публикувано от BingiBingi на 2020-04-15 20:33:03
Коментар(предложение) към Ъпа.
Не е ли най-добре просто да не слагаш връзки за субтитри?
Остави само описанието, което така или иначе даваш към всеки филм. В противен случай хората ще продължават да си търсят субтитри от връзките и да те питат защо не се отварят.
Според мен от тези връзки се пораждат объркванията със субтитрите и ако не ги слагаш не би имал проблеми. Така хората ще четат описанието и ще разбират, че субтитрите са вече вградени в самия филм!
Лично аз не търся/пускам субтитри, когато има професионален дублаж на български, но си има хора, които държат на оригиналното аудио и те по навик си отварят връзките.
публикувано от Sevast на 2020-04-15 20:35:26
МНОГО ДОБРА РАБОТА!
Следя отдавна всички филми с превод и съм МНОГО ДОВОЛЕН!
ПРОДЪЛЖАВАЙ ВСЕ ТАКА!!!!
публикувано от ee3si на 2020-04-15 23:58:28
Не съм виждал до сега дублаж с многоканален звук. От там нататък губя интерес към дублажа, колкото и добър да е превода. Ако е романтичен филм или драма може и да става, но за акшън-трилър се губи над 50% от удоволствието. За това хората предпочитат субтитри (поне аз), пък и които си разбираме оригинала е в пъти по добре от дублажа, а субтитрите са допълнение където много завалят и не се разбира ясно речта