ArenaBG
mobile spot 4
публикувано от K_O_L_E_V на 2012-04-06 17:44:57
Вашето мнение относно Steve.Jobs-2007.iPhone.720p.Presentation може да оставите тук. Писането на български и спазването на добрия тон е задължително!
публикувано от sunnyjps на 2012-04-08 18:17:11
...като "другите" конкуренти визираш сигурно пръдльовците Самсунг, тъй като никой друг не ги копира :thumbsdown:
публикувано от acidifilus на 2012-04-08 20:42:50
:lol: Много се радвам когато хора като вас коментират неща, за които си нямат понятие... "пръдльовците от Самсунг" произвеждат части,чипове и панели, които смотльовците от Ябълката монтират на готово в своя айФоун(designed by Apple Corp. and assembled in China- никъде няма мейд или манифакчърд бай Аппле). Ето защо толкова се задълбочава патентния спор между корейците и ябълките за таблетите и учудващо защо Самсунг печели доста голяма част от делата.
Хайде със здраве :thumbsup:
публикувано от bdz на 2012-08-03 01:56:30
+1 за acidifilus
публикувано от tarlyo2 на 2013-01-05 19:33:21
Съгласен съм, че корейците произвеждаха повечето компоненти на Apple, само че има една малка подробност. За да произведеш нещо, първо трябва да го измислиш, после трябва така да го сглобиш,че да работи перфектно и чак след това да го пуснеш на пазара. Мисля,че Samsung все още не са измислили нещо, с което да впечатлят света. И още, не съм сигурен, че Samsung са спечелили повечето дела срещу Apple. Всички знаем, защо продуктите на големите компании се произвеждат в Азия.
публикувано от mozart11 на 2013-02-12 21:25:42
Ами като не си сигурен за толкоз неща - не говори.
Откъде черпиш толкова конкретна информация? Човек ще каже че следиш всички дела на Apple.