ArenaBG
mobile spot 4
публикувано от redAlert на 2013-11-07 11:57:40
Вашето мнение относно State.of.Decay-WaLMaRT може да оставите тук. Писането на български и спазването на добрия тон е задължително!
публикувано от solaris1991 на 2013-11-07 16:26:33
Някой може ли да каже това до кой ъпдейт е?
публикувано от Gorden на 2013-11-07 18:37:24
Не изглежда зле, но графиката не ми изглежда добре за игра от 2013 година.
публикувано от biosmg на 2013-11-27 19:48:25
Бъгове тук-там и много неоптимизирана. Иначе геймплеят е доста зарибяващ. Story мисиите не са чак толкова много, но понякога отнема време да се появят. Често изпитвах чувството, че ме "спамят" със странични мисии. Тръгнеш да търсиш ресурси за лагера и да си ъпгрейдваш постройките и хоп по радиото - иди и помогни че оня бил в беда, лов на някакво зомби и тем подобни. Нямам нищо против, ама да не е толкова често. Освен това бойните умения не са точно обяснени. Ще забележите че в играта ви казва със "Z" се прави stealth kill докато героят се промъква, а реално не става. Прави се със задържане на "LShift" и натискане на "E". Препоръчвам ако населите лагера с повече сървайвъри, да го преместите на по-широко място. Слагайте outposts на ключови места и задължително поне един близо до лагера. Активирайте капаните им, за да защитите периметъра от зомби орди. Сменяйте между определени герои, за да ги развиете добре - има полезни скилове, които помагат да се справяте по-бързо и с повече зомбита(е аз обикновено избягвам зомби ордите ;) ). Камерата по време на кътсцените стоеше някак не където трябва, най си личи след последната мисия от историята. Ъпдейт 1 на wallmart има "козметични" промени, не ъпдейтва версията на играта. И на ъпдейта и на играта пише в контролния панел v1.0.0.009.
публикувано от everlast66 на 2013-12-18 16:50:50
Пичове, NOD32 казва че dll-a на steam има Win32/Packed.VMProtect.ABD trojan, някой да е разучавал дали е истински троянец или false-positive?
публикувано от kozzimir на 2018-06-12 14:16:01
малко сийд моля