ArenaBG
mobile spot 4
публикувано от kachamaka на 2008-02-02 12:22:40
Вашето мнение относно Stargate.Atlantis.S04E15.HDTV.XviD-LOL може да оставите тук. Писането на български и спазването на добрия тон е задължително!
публикувано от piter23bg на 2008-02-08 15:05:26
Торентът беше качен както винаги веднага, щом се появи, претенции за качеството нямам - следователно оценка "5" !
Целият спор за субтитрите е второстепенен, и , честно казано, дребнав - "Stargate Atlantis" е сериал, чиито субтитри ВИНАГИ са се появявали почти незабавно, с не повече от 1-2 дена закъснение, а понякога и броени часове, след качването на торентите !

За първи път се случва такова закъснение на официалния превод и мисля, че трябва да сме по-толерантни към преводача...

Има интересни сериали, които по половин година са в българското интернет пространство и чакат за превод.

Толкова ли е трудно да разберем, че и торентите и субтитрите се правят от ентусиасти на добра воля, а ние нищо не плащаме за това !
Пък, който се чувства подготвен - да преведе серията, да направи тайминга и да качи субтитри в един от двата сайта за субтитри.
публикувано от SnaikBG на 2008-02-02 12:51:53
рех вече и 15ти епизод ли бе :) много бързо :)
публикувано от CerealKiller на 2008-02-02 13:34:49
Еми че той си излиза неска как толкова бързо.
публикувано от SnaikBG на 2008-02-02 14:35:13
да де аз се обърках мислих си че днес трябва да излезне 14 епизод пропуснал съм го него :)
публикувано от CerealKiller на 2008-02-02 15:13:50
Да точно в петък излизат епизодите и този е така но в петък го дават по телевизията в САЩ.
За нов сезон за първи път чувам но знам че ще има 2 филма.
Единия вече излезе ама няма хубаво качество.
публикувано от stocoma на 2008-02-02 20:37:05
Няма да има нов сезон на СГ1 :'( ....ще чакаме континиум и ще гледаме аталантида
публикувано от west4sider на 2008-02-03 12:31:44
Благодаря за поредния епизод на един от най-добрите сериали в жанра :)
публикувано от slavy на 2008-02-03 12:44:35
HDTV качество - яко, дърпам го!
публикувано от vichoruse на 2008-02-03 21:40:53
еь ако имаше с
публикувано от nostradamys на 2008-02-03 22:27:00
ще чакаме суб. сериала е наи великия за сега:thumbsup:
публикувано от iutandil на 2008-02-04 22:42:53
Айде субтитрите де. :)
публикувано от iutandil на 2008-02-05 21:55:21
А докога ще ги чакаме тия субтитри.Ако някой ще превежда да го прави.Ако не,защо се качват филми без суб.Нали е прието да пишем на кирилица,защото сме Българи.Защо се качват непреведени неща тогава!!!
публикувано от Leasy на 2008-02-05 22:02:39
1. [color=red][b]Не питайте за субтитри![/b][/color]
2. "Не качвайте филми без субтитри" - замисли се малко и ако се сетиш за друго определение освен "пълна простотия" ме осведоми, моля те. :lol:
публикувано от tribalerko на 2008-02-06 15:59:04
абе напълно споделя коментара преди моя аз съм България и искам български субс. И аз мога да го гледам, на английски ама дали всички могат? Не е нормално да 4ака6 субс толкова време
публикувано от LinKuei на 2008-02-06 16:01:13
Алооу, господинчото..Я се спри малко. Първо след като го гледаш без субтитри да не би някой да те е наел за адвокат на цялото общество ? Освен това НИКОЙ НЕ Е ДЛЪЖЕН да прави това, което прави...нито ъплоудъра, нито преводача. Всеки от тях си има собствен живот, право, което трябва да уважаваш. Ако правилно съдя по потребителското ти име би трябвало да си на 21, което говори лошо за теб, след като още не си разбрал, че света не се върти около теб. Качваме сериалите [color=red]във възможно най-кратък срок след като са излъчени[/color], което често е в неудобно време за преводача.

Между другото, като си толкова запознат с тракерите в другите държави :lol: :lol: :lol:, защо новите епизоди в испаноговорящите страни излизат с поне едноседмично закъснение, а френскоговорящите понякога и с повече от 3 месеца ( тук можеш да направиш справка с ethor.net - един от големите френски тракери, стига да имаш регистрация там, в което се съмнявам). Нашите преводачи изчакват първо английски субтитри, за да не се налага да гадаят и да превеждат по слух.Освен това и да не се налага да си правят сами таймкода. Все неща за които дори и не си и чувал, нали. По принцип незнанието е блаженство, но в твоя случай е типичен пример за българската (а може би руската) простотия. Във горния си пост обиждаш член на екипа. Не мисля, че това е особено мъдро.Също така в този тракер си има правила (Leasy го написа) - в бланката за коментари си пише

[color=red]Пишете на кирилица! Не прекалявайте с емотиконките! Не питайте за субтитри![/color]

Съжалявам само, че не пише "Пишете на грамотен български език! Не прекалявайте с емотиконите ! Не питайте за субтитри!" и ако някое от тези условия не се спази да води до картон.
Е надявам се поне нещо да ти е станало ясно rusnaka21...Ако имаш въпроси ще ти отговоря на ЛС

П.П.И един съвет..Вземи порастни
публикувано от tribalerko на 2008-02-06 18:14:46
еи брат много грамотния тои като не е адвокат на цялото общество ти да не би да си адвокат на обидените или онеправданите ако е така БРАВО ти си социален работник и да ти кажа нещо жсеки има право да изрази собствените си възгледи и недоволства и кой си ти да ги критикува6 да не би да си господ бог ако се мисли6 за него аз 6те ти кайа нещо ВЗЕМИ ПОРАСТНИ:)
публикувано от LinKuei на 2008-02-06 19:12:08
Да..прав си - всеки има правото да изкаже мението и възгледите си..[color=red]но на правилното място[/color]. Това тук е тракер..[b][color=red]ние не сме специализиран сайт за субтитри[/color][/b]. Ако ще ревете за такива по-добре да е на правилното място -> http://subs.sab.bz.Имат си форум, където можете да си зададете въпросите относно субтитрите. Но от сега да ви предупредя - с това отношение само ще си докарате бан там.

А по отношение на това дали съм защитник на обидените и онеправданите - ами аз би трябвало да съм един от тези, към които се насочва тази критика/обида. Но не се обиждам от хора с интелект като твоя. Научи се да пишеш преди да изказваш каквито и да е критики. Епизодите са и ще бъдат качвани независимо дали ти си тук или не. Ако не ти отърва - спокойно можеш да се прехвърлиш към тракера за гаменчетата (всички знаем кой е той). Коментарите и на двама ви пасват точно за там.
публикувано от tribalerko на 2008-02-06 20:26:00
Да..прав си - всеки има правото да изкаже мението и възгледите си..но на правилното място. Това тук е тракер..ние не сме специализиран сайт за субтитри. Ако ще ревете за такива по-добре да е на правилното място -> http://subs.sab.bz.Имат си форум, където можете да си зададете въпросите относно субтитрите. Но от сега да ви предупредя - с това отношение само ще си докарате бан там.

А по отношение на това дали съм защитник на обидените и онеправданите - ами аз би трябвало да съм един от тези, към които се насочва тази критика/обида. Но не се обиждам от хора с интелект като твоя. Научи се да пишеш преди да изказваш каквито и да е критики. Епизодите са и ще бъдат качвани независимо дали ти си тук или не. Ако не ти отърва - спокойно можеш да се прехвърлиш към тракера за гаменчетата (всички знаем кой е той). Коментарите и на двама ви пасват точно за там.

И така кое то4но в моя коментар те обиди? Маи нищо ти просто си свикнал да си винаги набедения ,обидиния нали? знам че е така, но и за тва има ре6ение казва се психоаналетик!!! ПОСАВЕТВАИ СЕ С НЕГО! Защото наистина си зле и с твоя коментар обиди о6те мн хора от тракера на ГАМЕН4ЕТАТА и сигурно там жси4ки са с интелект по нисък от твоя нали ,а има ли някои с по висок май не- и за това 6те ти помогне лекаря. А колкото до това какъв е моя IQ ---- МНОГО ПО ВИСОК ОТ ТВОЯ
публикувано от LinKuei на 2008-02-06 20:56:06
Няма нужда да се доказва каквото и да е. То е видно от последните 5 коментара кой със какъв интелект е. Ще те помоля да спреш със спама. Темата на коментарите трябва да е за сериала, а не за това което правите. Ако имаш да ми кажеш нещо..има си ЛС - с радост ще ти изчета глупостите.
публикувано от LinKuei на 2008-02-06 21:50:08
Тракера е български..
Специализирания сайт за субтитри е http://subs.sab.bz За мнения, оплаквания и друго свързано със субтитри се обръщайте там.
rusnaka21 гледал съм където трябва.
Моля спрете със спама..както казах коментарите трябва да са свързани със сериала. За останалото си има ЛС
публикувано от war77 на 2008-02-06 23:17:09
Ето това ни липсва на нас българите - връзка с реалността! Вместо като обикновени "роби" да гледаме сериала след 10 години, както ще стане за хората, които не са изкушени от пиратството като нас, ние го гледаме като високоплатени американци(плащащи големи данъци), почти в реално време!И след това от отявлени ентусиасти получаваме и наготово субтитри! И кой наглец може да е недоволен от това обслужване? - Само българина. А знаете ли как се хвърля пръчка динамит в огъня? Ето така...
8)Искаме платени субтитри, искаме платени субтитри...
Спурлативи за ъплоудера, за евентуалните субове, за тракера и разбира се за СТАРГЕЙТ АТЛАНТИС! Теглете, че април месец идва...
публикувано от nostradamys на 2008-02-07 17:34:29
да това е смешно да се карате за глупости-като има суб. има като няма чакаме това е като за без пари толкова.а за филма-очаквам всяка нова серия със нетърпение и благодаря на всички които помагат за тази реализация.а тези които много бързат да си го купят:lol:
публикувано от asmo на 2008-02-07 18:05:49
В замунда има буквички и са добри.
публикувано от dkatsarski на 2008-02-07 22:10:34
Айде влачете субс, без да се налага да ходите "чак" да Замунда :P
[url]http://zamunda.net/getsubs.php/Stargate.Atlantis.S04E15.HDTV.XviD-LOL.srt[/url]
публикувано от vichoruse на 2008-02-10 18:07:55
този филм е направо чудо ,почти запълва апетитами
за фантастика,