Не съм изчел всичките коментари, само последните и прочетох, че от 260 коментара никой не е обяснил как се инсталва. Добре аз ще ви обясня въпреки че не съм свалям този релийз от арената а от наносета когато таботеше. Горе-долу ето един превод на инсталацията в описанието :
1.Инсталирай SC2 beta(това ще рече StarCraft 2 beta (Вижте за някой файл който се казва Setup.exe или само Setup, то е едно и също. Ако няма само копирайте ВСИЧКИТЕ файлове от .rar файла (StarCraft_II_Beta_....) във C://Program Files/ (копирайте папката) или ако ви е на Български Windows-а C://Програмни Файлове/ или АКО ПО НЯКАКВА СЛУЧАЙНОСТ ВИ Е НА ИСПАНСКИ Windows-a C:// Archivos de Programa/.)
2.Ъпдейтвай SC2 beta (така, доколкото си спомням и си гледам файловете (вече "инсталирани") [u] МИСЛЯ [/u] , че се ъпдейтваше по следният начин:
Отивате в папка която се казва Versions (тя е във .rar файла споменат по отгоре (StarCraft_II_Beta_...)и от там си избирате верися (вече коя е БАШ подходяща не знам, моята е v14133)
За да я ъпдейтвате кликвате двапъти на иконката която е във папката на избраната от вас версия.
И [u] АКО [/u] ви попита къде да ложи/инсталне пача посочвате мястото където сте инсталирали играта.
3. Run loader.Това означава да пуснете LazyLaunch-а.
4.И да си изберете карта от папката в играта която се казва Maps. Обаче онези карти са без ботове, тоест като я пуснете автоматично ви показва Victory (Победа) и можете само да си разучавате нещата на расата с която играете. За да играете с ботове трябва да копирате от папката която сте я свалили (тоест, папката ви в "Итеглени файлове"/"Downloads", абе в папката в която ви е свалена играта) следните два файла :
-AITest.s2ma
-5a57cfc82e595304e1b9791cfb0a2eaa6d1b8ca9c8a92dd140ef121ff7e38c8.s2ma
Тези два файла ги копирате в папката Maps която е в директорията на играта.
После вече като пуснете програмката Lazy Launch и зареждате карти, запомнете, че само тези две са с ботове (доколкото си спомням). А ако решите да си пускате карта БЕЗ ботове, просто натиснете Resume Game (Или нещо подобно което съдържа домата "Resume")
5.Наслаждавай те се на SC2 (StarCraft 2)
Е това е надявам се да съм помоганл, ще следя този торент в случай, че има някои хора с въпроси, или нещо не са ми разбрали :D .