ArenaBG
mobile spot 4
публикувано от Dr3adLoX на 2010-10-25 15:44:40
Вашето мнение относно Starchild DNA Discovery - Lloyd Pye (2010) може да оставите тук. Писането на български и спазването на добрия тон е задължително!
публикувано от MaNoRoTh_ на 2010-10-25 16:34:29
искам само да помоля някой ако може да напише дубтитри дащото филма определено е на интересна тема
публикувано от Shadow_X_ на 2010-10-25 16:42:06
Този череп беше много нашумял през последното деситилитие.. това ще е интересно.... 5/5 :thumbsup:
публикувано от amorphis на 2010-10-25 17:00:13
Олеле малеле... :lol:
Ама хайде и другата страна да видим какво казва, а?http://en.wikipedia.org/wiki/Starchild_skull http://en.wikipedia.org/wiki/Progeria Не ме разбирайте погрешно, моля, нищо против нямам извънземни и т.н. Сигурен съм, че Вселената бъка от живот но просто сме много, много, много далече едни от други, което прави "посещенията" много, много, много невероятни.
публикувано от Dr3adLoX на 2010-10-25 17:09:13
я се върни пак на първата страна
http://www.starchildproject.com/wikipedia.htm :P
публикувано от INP на 2010-10-25 18:13:55
На мене ми прелича на череп на дете болно от проджерия.Нищо особено...
публикувано от rado_kan на 2010-10-25 19:23:41
преди години откриха втори такъв череп в Родопите,имаше и филм,някой може ли да го намери?
публикувано от amorphis на 2010-10-25 20:19:05
@Dr3adLoX
Сайта www.starchildproject.com и този филм са на практика едно и също нещо, направени от едни и същи хора (или само този Lloyd Pye). Като ми посочваш какво пише в сайта им не казваш нищо. Източника е един и същи - информацията също.
И да, разбира се че star child project не са съгласни с Wikipedia ... а и с всеки, който не пуши от същата трева :D

Peace! :)
публикувано от dockapydog на 2010-10-25 22:09:56
Евалата братле,много точно го каза;):spank:
публикувано от Techno на 2010-10-25 23:05:22
песимисти:)
публикувано от MaNoRoTh_ на 2010-10-25 23:27:33
мале колко ограничени хора има тука
публикувано от amorphis на 2010-10-25 23:40:56
Много ограничени, наистина...

"Keep an open mind – but not so open that your brain falls out"
Richard Feynman

Нарича се критично мислене, за някои е трудно.
публикувано от Dr3adLoX на 2010-10-26 01:18:07
един човек малко по-мъдър от Richard Feynman е казал "O ye, of little faith"
публикувано от joan на 2010-10-26 01:35:45
E черепа не е на човек,но защо като е доказано, че не е на човек веднага на извънземно, че колко хуманоиди живеят на земята освен човека в момента и колко са живели преди.
публикувано от amorphis на 2010-10-26 02:25:35
По-мъдър ли?!? :D :D

Моля те, сакън, да не би да имаш пред вид Библия Лука 12:28?
„...and tomorow shalbe cast in to the fornace, how moch more shal he clothe you, o ye of litle faith?”
или
"O ye of little faith. Ye petty fidians; He calleth them not nullifidians."
John Trapp, Commentary on the Gospel of Matthew, 1647

За което и от двете да е - вече говориш за вяра срещу атеизъм. Ако си толкова верующ и богобоязлив христийенин :) кажи ми, моля те, как едновременно съчетаваш в главата си взаимно изключващите се идеи на библията и посещенията на извънземни?
:)
Peace!
публикувано от sasholoshia на 2010-10-28 23:24:33
Доколкото аз си спомням изследванията на митохондриалното ДНК на звездното дете потвърдиха, че майка му е от вида хоо сапиенс. Както е казал Карл Сейгън възможността да се кръстосаме с който и да е представител на земната флора или фауна е по-голям от шанса да се кръстосаме с нещо от космоса.
публикувано от bartov на 2010-10-31 10:52:19
Amorphis сещаш ли се, че земята е на 4.5 млрд години, а вселената на около 14 млрд, демек има адски много планети, който са батковци и каки на нашата. Какво като разтоянията между потенциалните цивилизации са огромни, като могат да използват разни средства от сорта на wormholes или телепортация. Ако някои от тези пи4ове живеят на планета, която е само 1 млрд. години по-стара от нашата, което пак ще я направи млада планета, сещаш ли се, че онези типове ще са малко по-напред в еволюцията и няма да мислят за големите пространства като нас, а просто ще минат през 1 тунел и готово.
публикувано от fireborn на 2010-11-03 23:58:28
Разстоянието няма значение,изгледахте ли филма,човека е изградил добра теза,неоспорим факт е че е имало посещения в миналото,и че са се намесвали в исторически план,визирам египед,наистина интересното е че могат да се кръстосват с нас,въпреки голямата генетична разлика.Просто знаем прекалено малко,за да правим каквито и да било изводи,ще поживеем-ще видим,сега назначиха представител на земята при евентуално извънземно пристигане,ватикана от никъде призна съществуването на извънземен живот..живеем в интересни времена:)