ArenaBG
mobile spot 4
публикувано от hakera_kn на 2010-12-05 17:03:50
Вашето мнение относно Stan Deyo - UFOs Are Here може да оставите тук. Писането на български и спазването на добрия тон е задължително!
публикувано от perkonte123 на 2010-12-05 17:36:54
Предполагам, че филма е хубав, но без субтитри трудно
публикувано от hakera_kn на 2010-12-05 17:56:57
Да ,дано някой се заеме да ги направи !
публикувано от venom111 на 2010-12-05 20:53:25
Само муцката му на тоя (на опакото на обложката), загатва, че е дробил врели-некипели за некой долар. В случая с наивното US&A население, като нищо да е направил и пачка. При мен е достатъчна само муцуната му :)
публикувано от manski028 на 2010-12-05 23:24:49
Приятел само да ти кажа, че този с муцката го убиха преди няколко години и пари не е направил, а Филма е задължителен! защото е архивно копие... повечето копия на този филм са унищожени тъй че евалата на който го е намерил и качил:thumbsup:
публикувано от madara на 2010-12-05 23:40:35
Този дребен мошеник си е жив и здрав и продължава да си цоца парички (не вярвам да прави много) от наивниците.
публикувано от egoine на 2010-12-06 10:56:03
Моля който може да направи и букви за филма и мерси за хубавия филм 10 х 10 :thumbsup:
публикувано от cupid555 на 2010-12-06 03:08:36
madara,
Така наречените НАИВНИЦИ ( в това число и аз ) нямаме нужда от някой ОТРАКАН, като теб да ни казва в какво да или в какво да НЕ вярваме! Още повече защото със сигурност не си изгледал филма, а и едва ли си разбрал нещо от него, но явно ще чакаш да излезат БУКВИЧКИ за да схванеш защо иде реч. Истинска находка е този филм. Същинската му част е в последните около 20 мин. където човека в прав текст си казва цялата истина. За технологиите, антигравитацията, т.н. free energy, световната конспирация, NWO и т.н.. И забележете че това е било възможно още в средата на миналия век. Целта на онези от върха на пирамидата е да държат под тотален контрол цялото човечество и който не е съгласен с тяхната доктрина ще бъде заличен (начините са безброй) Докато хората не прогледнат и почнат да виждат малко по-далече от носа си ни чака само страдание, а то в никакъв случай няма да намалява. Колкото повече хора на земята останат с мозъци на опитни мишки, толкова по-малко екпериментатори ще са нужни! NEW WORLD ORDER настъпва с пълна пара!

Филма просто е задължителен! Огромни благодарности на ъплоудъра, направил го достояние в arenabg!
10 X :thumbsup:;)
публикувано от unkown на 2010-12-06 14:02:02
не съм гледал още филма те първа ще го правя. Ама само забележете по кое време е излязал филма и защо е спрян тогава и защо сега е пълно със подобни филми
На мен ми звучи като - ТО е свършена работа , нека си говорят ! :)
публикувано от aalexcc на 2010-12-23 14:07:52
ЛУЦИФЕР, АНТИХРИСТА ИЛИ САМИЯ ДЯВОЛ !!!!