ArenaBG
mobile spot 4
публикувано от roniko на 2012-02-25 07:39:58
Вашето мнение относно Срив може да оставите тук. Писането на български и спазването на добрия тон е задължително!
публикувано от Triviuma на 2012-02-26 04:49:42
Монолите не затваря, а отваря очи. Петрола е незаменим защото е най-евтин за добив, отиваш и бодваш сондата и то потича.. Я малко попрочети за индустриалната революцич и виж графиката за прираста на неселението след преди и след откриването на петрола
публикувано от monolith на 2012-02-25 17:20:50
Още от описанието...без да съм гледал филма...не съм съгласен с логиката на автора на този филм.Това че за глобалната система която е на власт в момента петролът е "незаменим" ресурс не означава че с изчерпването му ще дойде краят на света...а още по-малко че нова...по-добра управленска система(такава която реално да влага усилия и средства за усвояване на т.нар. "зелени" енергийни ресурси)не би решила всичките ни проблеми и зависимостта ни от "черно злато"...тези апокалиптични прогнози...и този тип "журнализъм" не правят нищо друго освен да "затварят" очите на хората и да насаждат страх...
публикувано от monolith на 2012-02-25 17:21:58
...затварят очите на хората и да насаждат страх и параноя!
публикувано от Kalorag на 2012-02-26 16:56:21
Монолит, да беше гледал филма щеше да разбереш какво всъщност казва човека... аз няма да ти го синтезирам, гледай го, вместо да се напъваш да покажеш колко си наясно с нещата.Хаха, интересно е че той говори ТОЧНО за хора като тебе, в първата фаза - отрицанието...:lol:
публикувано от naskooo21 на 2012-02-26 18:29:24
Всичко казано в тоя филм става реалност-_-
публикувано от valkost на 2012-02-27 19:25:11
Много си прав Наско - твърде близка и неосъзнато опасна реалност е изчерпването на петрола ! Невероятно е но все-пак и в България живеят щтрауси .... на два крака :grrr:
публикувано от roko_n на 2012-03-01 00:43:01
Много добър филм/повествование. Благодаря на ъплоуда. Много неща се случват вече и май наистина става въпрос за оцеляване.
публикувано от temizabi на 2017-05-29 16:46:43
Бог да прости Маикъл С. Рупърт темата е продължена от Гай Макферсон , а в по-мек "прочит" е доказана от Джаред Даимънт с "крахът"... нещата казани от Рупърт през периода 2004-09 вече са доказани и приети факти :( АПОКАЛИПСИС, крах на цивилизацията :( :( :( препоръчвам на всички: "human extinction by2030 - няма утре"