За мен играта не я бива, ама верно тия дни няма какво да се качва. Аз чакам много WWE SvR 2008 и The Simpsons The Game. Като излязат ако може ги качи. Ако излезе нещо добро за бокса също мятай тука, ама засега е добре, имам си 10 игрички дето чакат превъртане.. наблягам на PGR4 и Halo 3, другите които чакат са Fifa 08, NBA 08, Skate, NHL 08, Stranglehold, MotoGP 07, DiRT и Double Agent. Доста са като се замисля, има да ги играя до края на годината. Ама то като почна една и се появява друга и я почвам и все остават недовршени. А като се замисля какво ни чака до края на годината :P Assasin's Creed малее задължително я качи, нямам търпение да излезе. А сега в петъка се очаква и Football Manager 08, май ще оставя бокса за няколко седмици :] И Pro Evo Soccer 2008 трябва да качиш, да я видим какво представлява и по-добра ли е от фифата. Утре смятам да си запиша The Orange Box, може пък да ми се стори интересна. Малко се отклоних от играта де ама кво да се прави :) Ааа и да не забравиш като излезе да сложиш Pro Street :) Че PC-то май няма да може да я удържи, нали затова е 360-то :]
Може би станах малко нахален ама така е :D