ArenaBG
mobile spot 4
публикувано от Lexus на 2008-05-20 13:14:33
Вашето мнение относно Спартак може да оставите тук. Писането на български и спазването на добрия тон е задължително!
публикувано от Lexus на 2008-05-20 13:19:01
[size=4[url=http://www.youtube.com/watch?v=je3nINvSZLs]Spartacus 2004 YouTube trailer[/url][/size]
публикувано от softman на 2008-05-21 00:41:45
Ами за филма няма какво да се каже освен - един от най-добрите филми които съм гледал /а аз много съм гледал/. Веднага 10/10. Гледал съм го поне 5-6 пъти този филм и с годините не ми е омръзнал.
публикувано от tres1 на 2008-05-21 19:18:30
Г-н Sakaliev, в грешка сте! Трейлъра си е от този филм защото главният актьор едва ли и бил роден тогава .Колкото до онзи изпълнител на ролята спартак той не само неможе но и не бива да бъде бъркан с друг, защото това е една от мъжките легенди в киното К Ъ Р К Д Ъ Г Л А С. Пожелавам на феновете да изгледат и двата филма, след което да дадат безприствастна оценка за това кой е по-добър.
публикувано от titanic80 на 2008-08-26 15:17:57
Филмът е достатъчно добър, за да си струва да бъде гледан.който иска по-хубав да си направи сам :lol::D
публикувано от karasko на 2010-03-03 11:29:47
Едва ли има нещо по "невярно" и изопачено от Историята.Свидетел съм как само за 20 години след така нареченият "преход" , Историята на България претърпя тотално преиначаване и натъкмяване , като започнем с миналите величия управлявали страната и стигнем например до историята на България свързана с турско робство и освобождението и от него.Същото се отнася и с Историята на света за изминалият период.Човешката памет е къса и хората забравят неща , които са се случили само преди няколко месеца,какво ли за повече време.А "силните на деня" знаят отлично това и с времето всичко се натъкмява така както е удобно на поредният управляващ , а в световен мащаб на поредната суперсила.Така,че за каква автентичност на историята за Спартак можем да претендираме в този филм?Подробностите за една историческа личност винаги тънат в догадки.Достатъчно е да знаем че Спартак наистина е живял по нашите земи и в основни линии историята за него е вярна,за подробностите само можем да гадаем.По всяка вероятност е роден в днешният Сандански ,което трябва да бъде достатъчно голям повод за гордост.Нещо повече,убеден съм поради по-горе споменатите причини ,че България има много по-дълга и славна история от тази която сме учили в учебниците.Няма как един цял велик народ като траките да изчезне без да остави никакви следи от гена си .Ние българите сме наследници на този ген и с право можем да се гордеем с това.Приятно гледане на хубавия филм!И честит 3-ти март!
публикувано от karasko на 2010-03-03 11:35:21
Филма е много добър!Препочвам го на всички!P.S.:Съжалявам за горният коментар,но излезе малко по дълъг и не се отпечата целият.Моля модератора да го изтрие.Честит Празник българи!
публикувано от Cruell на 2010-04-02 22:34:43
:)
публикувано от kerim_82 на 2011-01-24 21:00:04
8)8):fun:
публикувано от hodichko на 2011-05-24 01:17:11
subtitrite sa mn lo6i na filma,niaoi bi likazal ot kade da namerq hubavi koito da savpadat s filma
публикувано от Slunchicee на 2012-01-25 22:17:25
Spartacus:Gods of the arena i Blood and Sand sa mnogo po hybavi ...