Имам въпросикъм преводача:Каквърви избиването на комплекса?Добре ли се чувстваш като разиграваш всички фенове на филма,където са го чакали 1 година?Сигурно се чувстваш много велик и значим - това ли ти е проблема?Иначе в реалния живот как си?Сигурно си мнооого ама страшно зле?Избрал си доста извратен начин да се правиш на мъж или по-скоро на путка!
Обиждайте си на воля!;)Или най-добре седни да понаучиш някоя норма на поведение, че нещата са трагични. Не съм целял нищо подобно, но знаех, че ще стане. Неизбежно е! На когото му харесва, добре, на когото не му харесва, гледа си без субтири! Повече няма да коментирам каквото и да е било. Все пак аз си кьора очите, не ти! След някой друг ден ще излязат от друг човек. Постави се на мое място и ще разбереш, че съм прав. Нямах намерение да дразня никого, но когато чета подобни изказвания, няма как да запазя мълчание. Съжалявам момичета и момчета, но в тоя живот все някога трябва да има истински правила, аз държа на своите и отсега нататък ще бъде така. Извинявам се искрено на хората, които искат да гледат филма, но не могат. Лека вечер на всички!