ArenaBG
mobile spot 4
публикувано от zxvf на 2012-08-08 22:33:13
Вашето мнение относно София може да оставите тук. Писането на български и спазването на добрия тон е задължително!
публикувано от tintiri111 на 2012-08-09 16:08:57
много(8) тъп филм,сюжет-няма ,игра-трагична .спестете си 2 часа живот-не гледайте този пълен боклук.
публикувано от de-mentor на 2012-08-10 19:54:58
тотално съм съгласен...
аз лично отчитам като груба грешка, че си губих времето с него...

ако разровите из архивите, във всички случаи ще намерите някой пропуснат филм за гледане, но не и тази шитня на "Мутресата"...

въпреки, че филма е калпав, благодарско за труда по торента...
публикувано от mydogboiko на 2012-08-11 03:58:43
Пичове, присъединявам се към вашето мнение. По-тъп филм не бях гледал скоро. Изкуствени реплики, рецитирани като първолаци на ученическа пиеса, никакъв сюжет, никакво действие и за капак филма представя България в лоша светлина - чалготеки, ориенталски магазини, джамии, цигания и каруци по улиците. Главния герой пие ракия без мезе в дискотеката , оставя бакшиш на продавачите на баници...Но пък като се замисля, филма е пълна боза, така че върви със студените банички от сергиите на открито, които героят си поръчва на "перфектен български" ;) Единственото което ме впечатли в целия филм беше 3 секунден бой с гумени винкели ;)
публикувано от El_Bandolero на 2012-08-11 15:24:56
http://filmsline.wordpress.com/2012/08/11/s/ за тези, които се чудят дали да го гледат
публикувано от O883331501 на 2012-08-12 00:50:13
малко все едно е продуциран от Ахмет Доган ... Не ми харесва как представят България като държава от третия свят
публикувано от in4ok на 2012-08-12 02:25:14
Ние сме си държава от третия свят... само винкелите ни не са гумени.
публикувано от turnokopa на 2012-09-05 01:09:55
Незнам като какво очаквате от филма ?! Някаква нова серия на 007 или продължение на д-р Джоунс ....
Филмите снимани в родината ни са с такива възможности и такъв бюджет. Похвално е че се снима у нас и ни идват
на гости Холиводски асове. Опомнете се къде сте. На практика филма си е made in BG но се води за статистиката
хамерикански.
Сега за филма. Никъде не видях да е показана България "очернане", дори народният театър Иван Вазов го бяха
яко лъснали. Филм като филм. Става за гледане, но с нищо не се запомня. Сюжета е блед, декори и ефекти почти
няма. Той, както и всичките други с Ван Дан, Лунгрен и подобие са предназначени за бедните и затова тук им е
по-евтино да ги снимат. От цялата работа са намазали някои наши заслужили и народни артисти дето за две реплики
ще си закърпят месечните доходи. Филма по скоро е да се види от любопитсто, ако желаете да разберете до какво
ниво е достигнало киното снимано в БГ.
Оценка от мен 4.5 /10