ArenaBG
mobile spot 4
публикувано от Dr3adLoX на 2014-10-11 18:23:46
Вашето мнение относно Sodom (2014) може да оставите тук. Писането на български и спазването на добрия тон е задължително!
публикувано от a1x на 2014-10-11 18:39:50
Само заради по-долното си заслужава да се гледа:

Cultural conquest (of an idea) consists of 5 steps:

1. Request for tolerance (the right to be left alone if practicing it)
2. Demand for acceptance (equal status with everyone else)
3. Celebration (everyone must accept and promote it)
4. Forced participation
5. Punishment (for those who disagree with it)
публикувано от karambal на 2014-10-11 18:40:32
пак глупости от Dreadlox ; сега и обратните са му в повече на този свят...
публикувано от tezcatlipoca на 2014-10-11 19:46:41
Dr3adlox, в нормалните страни има закони и наказания срещу педофилите, преследват се строго. А срещу хомосексуалните има закони и преследване само в НЕнормалните страни, няколко примера: Русия, Иран, Саудитска Арабия и регионите населени с христианските талибани на Америка.
Обърканите хората като теб често прибягват до това сравнение между педофил и хомосексуалност, различни неща са и от едното не следва другото и обратното.
публикувано от tezcatlipoca на 2014-10-11 21:22:18
Е ми щом извратен съм бил ... ОК 8)
Поне знаем, че такова нещо като ад НЯМА и щи си плюща квото си искам колкот си искам!
А пък ти бягай бързо господа помолиш ся да та помилуй!
публикувано от azqwe на 2014-10-11 21:50:29
Аз лично нямам нищо против тях, но ми се е случвало някои от тях да ме пипат без мое съгласие и ми се налагало да ги заритвам доста здраво. Също не одобрявам и парадите им.... ние като не сме гейове какво? И ние ли да правим паради и да го демонстрираме. Това което искам да кажа е че всеки може да бъде какъвто си поиска стига да не го натрапва и да не пречи на останалите.
публикувано от aksamun на 2014-10-12 00:54:51
Ако някой легне с мъжко, като с женско, и двамата са извършили гнусота; непременно да се умъртвят; кръвта им да бъде върху тях."
(Левит . Глава 20 : 13 )
публикувано от ivnees на 2014-10-12 10:19:45
Естествено че ще цитира Библията. Ако се чете внимателно се разбира, че "някой" от самото сътворение се опитва да разчисти своите грешки. Чак в Левит и Второзаконие се определят ясни и точно правила- закони за поведението на човека. Естествено както всички закони и тези не се спазват. Така че разчистването продължава под една или друга форма и до днес.
публикувано от Bicho на 2014-10-12 10:24:15
В "нормалните" държави не винаги са обичали и тачили содомитите. В определен момент това се променя. Значи ли това че те са били "ненормални" преди това? Била ли е ненормална Великобритания, по времето на Виктория, когато слънцето никога не е залязвало над империята, а Оскар Уайлд е ходил в затвора за педерастия? Или сега, когато се разлагат отвсякъде - който не вярва, да ходи на Слънчев бряг и да им види сеира.
публикувано от aizet на 2014-10-12 14:44:08
Без бог нямало морал... абсолютни глупости. Не ти трябва бог или обществото да ти казва как да се държиш за да се държиш правилно.
И на тези хора ли алах им казва какво да направят за да направт едно по-морално общество:
https://www.facebook.com/video.php?v=850862681599965 Не мога да разбера, защо човек който е образован и мислещ има нужда от бог. Още повече такъв който е съумял мащабите на всеената в която живеем и разбира, че ние сме по-малки от една прашинка.
Също така не мога да рабера как умен човек може да си представи, че нещото което е сътворило вселената е написало специално за него библия или коран по който трябва да се ръководи, иначе ще има безкрайни мъки за него в "ад". И този умен човек знае, че болката е обратна връзка на тялото и пак след като умре и няма тяло и нерви по които да минава тази обратна връза някак си той пак ще изпитва болка с която да бъде наказан за това, че не се е подчинил на неговия създател, който го е създал с едничката му цел, да живее според законите му.
Едва и света се е появил магически. Но религиите за чисто зло. Особенно тези които ти ги натрапват и постоянно повтарят, ще видиш или казах ли ти аз, че така ще стане.
Щом смяташ, че "създател" способен да сътвори космос с такива размери и е личност, и то с характер която ще позволи баща да изнасилва сина си защото това е част от по-голям план който ти не виждаш и не трябва да говориш, защото не го разбираш, бих категоризирал с мислене като религиите "от преди 2000 години".
Не ме разбирай погрешено, не ми пречиш, живота си го живея щастливо и пълноценно. И аз като всчки останали търся истината за човешкия произход и "създател", но това с религията, алах и христос отива прекалено далеч.
публикувано от deltasas на 2014-10-12 19:22:46
Много хубава дискусия,продължавайте.
Без да искам да вземам страна в спора..ще вметна само, че хората могат да се повлияят от приетите норми ( визирам примера с децата израстнали в хомосексуални семейства ,някой каза, че изследдванията показвали,че всичко е ок.Ами да вземем пример от историята, пак горе някой даде линк за определението педераст, как е било общоприето и масово , защото било нещо нормално и насърчавано за времето си, и как изчезва с появата на християнството което го заклеймява..)
Друго което което искам да кажа или попитам ..някой каза, че не вярвал в Бог, защото не било доказано съществуването му. Това ли е единственият аргумент?Защото пак давам пример с историята.Преди около 300 г. електричеството би било сметнато за магия или чисто и просто хората не биха вярвали в съществуването и, само защото не могат да го видят или докажат съществуването му.
Подчертавам, не вземам страна в спора ( все още ),само питам...
публикувано от Carlosbg на 2014-10-13 18:19:16
Абе каот без Бог нямало морал да питам: Библията регламентира ли педофилията? Зашото нееднократно Бог е казвал неща от сорта "избийте мъжете, старците и жените познали мъж, а девойките не познали мъж запазете за себе си. " или "Лот излезе при тях до входа, заключи вратата подире си, и рече (им): братя мои, не правете зло; ето, имам две дъщери, които още мъж не са познали; по-добре тях да изведа при вас, и правете с тях, каквото искате, само на тия човеци не правете нищо, понеже са дошли под покрива на къщата ми.[Битие 19:6-8]"
публикувано от Carlosbg на 2014-10-13 18:20:46
Нужно ли е Бог да е морален и добър по неговите стандарти спрямо хората или всичко което каже е морално и добро? В смисъл, когато ти заповяда да пренесеш детето си в жертва е ок?
публикувано от stefanicio на 2014-10-13 22:27:52
@Dr3adLoX
Приятелю, благодаря ти, че качваш всевъзможни документалки, понеже май освен теб друг не го прави. Някои свалям и гледам, други не. Нормално е. Та, мисълта ми е, че съм ти благодарен за труда... Обаче за другото :X
Колко си сдухан не е истина. Рядко си позволявам да лепя етикети на хората, особено на такива, които не познавам, обаче ти избиваш конкуренцията само докато си отвориш устата :D
Разни богове, бомби, предсказания, апокалипсиси, работи... Честно, ако получаваш по някой лев за бръщолевенето си бих те разбрал, ама ако наистина живееш в модерното общество и вярваш в такива неща се чудя дали си за смях или съжаление.
Така де. Живей си живота, споделяй разни филмчета, ако това е желанието ти, обаче остави хората да си вярват в каквото си искат ;)
публикувано от Carlosbg на 2014-10-13 23:47:04
В цялата човешка история винаги по-успешни общества(такива, в които хората са щастливи такива в, които бягат а не такива от които бягат, такива с силна икономика, култура и наука) са тези общества в, които хората са максимално толерантни един към друг, към различния, в които се уважава мнението на другия и правото му да го изразява, дори и, когато не си съгласен с него. Отвори картата на света и виж в кои страни има гей-паради и в кои страни гейовете ги гонят като партизани и с ръка на сърцето кажи в страна от кой от двата списъка би предпочел да живееш ако ти се наложи. Същото важи и за силно религиозните и силно нерелигиозните държави.
публикувано от azqwe на 2014-10-14 12:05:09
,, Хората имат естестваната склонност да си създават и спазват правила и изненадващото е , че повечето имат доста добро чувство за справедливост и реципрочен морал. Ако оставиш на хората пълна свобода да правят каквото искат те много бързо започват просто да се имитират един друг.,, Не знам дали говориш по принцип но в света в който живеем и в самата система не е точно така. Мога да ти дам пример със съседи от моя блок, които крадът ток и вода. Щом тези хора крадът от собствените си съседи и не им пука как може да се очаква от тях да живеят във свят без правила? Има много хора които са алчни и никога няма да искат да са равни с останалите и винаги ще искат да имат нещо повече и по-скъпо от останалите. И аз съм за промяна но тази промяна не може да дойде ей така и ей така да накараш 7 милиарда души да се променят от раз. За да се оправи едно нещо, то трябва да бъде разглобено(развалено) или иначе казано трябва да се сменят няколко поколения с цел да се промени мисленето на хората и чак тогава евентуално ще може да се живее по-добре.
публикувано от Dr3adLoX на 2014-10-14 13:29:21
правилото не е да не се вреди на никой, Карлос. правилото е да бъдеш това, което трябва да бъдеш, спрямо това, което е естествено. няма такова нещо като хаoс във вселената, има смао една безкрайна реорганизация от една организационна структура в друга, което само по себе си е предизвикано от преминаването на трета (по-голяма) организационна структура в четвърта и т.н. и реката на времето отмива всичко, което не е в хармония с естествената организационна структура. апокалипсиса, Алах, това са просто нещата, които ще приложат организационната стуктура. всеки който не пасне, ще бъде заличен, не заради Алах, а заради себе си.
публикувано от Carlosbg на 2014-10-14 15:00:54
"щом в книгата не ти е обяснено достатъчно ясно, защто нещата са така като са, Алах ще ти го обясни супер подробно, на последния ден, когато те събуди от смърта, преди да те хвърли в ада. и тези, които ще отидат в Рая, ще са доказателството, че не ѝ е имало нищо на книгата, ами проблема е бил в тебе от самото начало." И това ти се вижда логично морално или какво? Пак да питам всичко, което каже и направи Бог е добро дори и това, което противоречи с представата ни за добо и зло или дори с писаното в Библията.
публикувано от Carlosbg на 2014-10-14 15:38:23
А защо съм грешник според теб? Защото не съм съумял да си изкривя мозъка така, че си предизвикам неоснователно чувство на убеденост, че го има въз основа на лоши доказателства и логики? Много му е важно да го признават - егати комплексара е това върховно същество.
публикувано от Carlosbg на 2014-10-14 20:08:27
И винаги във всички видове бозайници по Земята все 10% успяват да се натровят та да станат гейове:)Егати устойчивия дефект.
публикувано от lavandulata на 2014-10-15 00:18:29
Карлос за пореден път ти се чудя на търпението. Надявам се си разбрал отдавна, че религиозния фанатизъм не се поддава на аргументи. То е малко като счупено огледало, много отблясъци хвърля, от определена точка има и естетическа стойност, каквото и да хвърлиш по него няма видим ефект, но основното е, че нещо се е счупило.
публикувано от Dr3adLoX на 2014-10-15 09:58:48
карлос, глупако, ние хората сме над животните, не взимаме пример от тях. ако ти си животно, кво правиш в цивилизацията? ходи в джунглата да живееш. за някой животни е нормално да си ядат децата, това най-вероятно според теб също е парадоксална стратегия и НОРМАЛНО. това ти, в твоето "безкрайно проспериращо" общество ли си? -
http://api.ning.com/files/RXV3rkZO8NosCp00DWYfoweqfM8frtaVIt7tNWAQzn9bKeaKTxetCp4MhHHrxBO*TQcO4FiT3gV1vNMcKi*2lm9LzPSTTCXs/eating_babies2.jpg грам изненада няма да има на лицето ми, когато Алах ти лепне тлъстата присъда и така ти се пада. за животни като вас няма място нито на небето, нито тук на земята, но виж, в центъра ѝ ще паснете прекрасно.
публикувано от Dr3adLoX на 2014-10-15 11:12:30
и между другото, карлос, проблема не са гейовете, които осъзнават, че това което правят не е правилно, но не могат да си помогнат, а хора като теб, които са застанали тук публично, да защитават с няква недомислена пропагандна "наука", подобни извращения. твоята присъда в ада, ще е по-дълга от тяхната. - това ти го гарантирам.
публикувано от stefanicio на 2014-10-15 19:29:40
@Dr3adLoX Говориш за гейовете и предимно (дори изцяло) визираш мъжката част. Нищо не казваш, обаче, за момичетата, които по мои наблюдения са доста склонни за определени закачки с индивиди от собственият си пол. Две мои приятелки ми се подариха двечките за рожденият ми ден само по панделки. Е, по твоите думи ще горим в ада. Ами като се замисля, ако там има такива като тях двете предпочитам да съм там, отколкото в Рая, дето ще е пълен с хаховци като теб :D
публикувано от sn0w на 2014-10-16 15:37:48
http://en.wikipedia.org/wiki/Argumentum_ad_populum http://en.wikipedia.org/wiki/Straw_man Аргументите са ти разбити, но ти просто не можеш да го разбереш. :P Или не искаш. Все тая. Все пак да направим едно обобщение.

Като начало, пропагандата и книжките не могат да превърнат никой в гей. Да твърдиш, че едно дете може да стане гей като прочете приказката за двата принца, но детето което живее с двата принца няма да стане гей е пълна и абсолютна глупост.

Второ, ако пропагандата, хормоните и химикалите в храната превръщаха хората в гейове, това би трябвало да увеличи процентът им, но както посочиха, същият процент се среща и при другите животни.

Трето, ти твърдиш че всичко което не довежда до възпроизводство не трябва да съществува.
1. Но защо? Какъв е проблемът? С какво пречи? На кого пречи?
2. Човек прави много повече секс, отколкото е необходимо за възпроизводство. И него ли трябва да забраним? Ами тези които са безплодни?
3. Подаряването на цветя, целувките, ласките и подобните сексуални поведения не са необходими за възпроизводството. Ти ги приемаш за нормални, но твоята дефиниция ги отхвърля (отново).
4. Дал съм ти пример, как силната воля и волевата промяната на ориентацията, всъщност разпространява генетичното гейство в обществото. Така вместо по естествен път да бъдат отсети, гей наклонностите в обществото се увеличават, докато в един момент всички се окажат гейове, ;)

В крайна сметка последният ти аргумент е "Който не е съгласен с мен ще гори в ада".
Не ме занимавай повече с твоите глупости.
публикувано от Carlosbg на 2014-10-16 17:14:23
Dr3adLoX До по принцип утре може да се наводим и да оцелеят само тези над метър и осемедесет.И кво? Ако боеспособността ти е грижа дай да хвърляме като спартанците не отговарящите на стандарта бебета от скалите. На бас, че Моцарт и Айнщайн е нямало да издържат физичекси изпит. Нали я знаеш притчата за царя дето искал да изтреби възрастните хора защото от тях полза никаква пък ядът гадовете и ангажират с грижи работоспособните. Никога не знаеш какво ще ти потрябва за това се подържа разнообразие в природата.
публикувано от sveman на 2014-10-19 12:52:34
Яка пропаганда се вихри...гледам ще се изтрепат тука да защитават содомитите...
публикувано от lordwind на 2014-10-25 22:46:17
5 страници с глупости и никой не каза и дума за субтитри ще има ли няма ли да има