ArenaBG
mobile spot 4
публикувано от ABGTeam на 2017-09-14 01:17:22
Вашето мнение относно Sniper.Ghost.Warrior.3-CPY може да оставите тук. Писането на български и спазването на добрия тон е задължително!
публикувано от stefkoijekov на 2017-09-14 08:19:58
Може ли да попитам дали това е цялата версия с всички DLC-та, понеже си я записах преди няколко месеца и пишеше, че е season pass edition, но ги нямаше бонус мисиите. И ако някой я е записал, би ли ми казал дали ги има да не я записвам напразно и да се нервя. Ще съм Ви много благодарен!!! :)
публикувано от ABC на 2017-09-25 11:50:53
Благодаря! Работи безпроблемно.
публикувано от georgizvezdata на 2017-10-26 15:14:03
Здравейте Приятели и Геймъри, рядко (много рядко) пиша коментари, но всеки който иска да изтегли тази игра моля да прочете това. ! ! ! ! ! ! !
- Играта е open world - в случая това е досат дразнещо, защото ви кара да събирате ресурси ( пари , платки ( да ! платки! ) кожуси за патрони и тн... По едно време е мега безмислен гринд !
- Като убиете някой на 100 метра ... следва тичане до там ! и като убиете някого на 200 метра от първия ... е сетете се !
- графиката е доста зле / играта е пълна с бъгове и гличове / синематиците са зле и булет шота е още по зле. Да не говорим, че ако имате полу-автомат. снайпер искате да убиете 3 таргета близо един до друг преди да се усетят - е няма да стане !
- имате ограничени патрони, които можете да носите в себе си. Това означава, че ако имате мейн мисия и трябва да преминете през поредния пост ( който се респаунва ) ще стигнете до мисията без патрони.... Или обратното.
- Но най-ужасното не е това. Играта има проблем със сейвовете - да изчезват. Демек можете да играете 20, 3 или 48 часа и напрая сейва да ви се преебе. По-лошото е, че дори и да имате бекЪп то той не може да се засече после от играта и да продължите ... с 2 думи G G !
Знам, че някой от нещата са въпрос на вкус и лично виждане, но ако ги игнорирате ще останете с недовършена, бъгава, пошла и безсмислена за гринд игра.
публикувано от fizalia на 2018-01-17 23:16:16
георги много си зле ти в деиствителност ако си снаиперис цял чувал патрони ли сте мъкнеш 40 патрона са достатъчно защото трабва да си подвижен а и не трябва да убиваш три цели еднин след друг защото сте ти разберат местоположението и си мъртъв снаипера си има негови закони вземи и ги научи
публикувано от fizalia на 2018-01-17 23:17:33
играта е върха
публикувано от fizalia на 2018-01-18 20:11:24
ти с какъв компотър ха ха ха е играеш играта както казваше на времето баи ти тошо не те знам ама при мен е ок и графиката и се кефя на снежните картини голям гот като малък фаркраи и за геимърите които обичат снаипера ще се кефят гошкозвездолинов
публикувано от fizalia на 2018-01-22 10:42:29
георги за сеифовете като се губят не играи кампеин ами само ще ходиш и ще чистиш базите както аз правия явно че хубавата игра са я прицакали
публикувано от fizalia на 2018-01-22 10:43:12
георги за сеифовете като се губят не играи кампеин ами само ще ходиш и ще чистиш базите както аз правия явно че хубавата игра са я прицакали
публикувано от fizalia на 2018-01-26 11:57:03
един съвет свалете играта от сиидоф.нет торент и играите версията в арената не е наред
публикувано от qceka на 2018-02-04 11:07:59
Здравейте при мен играта има проблем ... Стигам до мисията в която трябва да взривя оръжейната в базата с Ц4 обаче след като вземам Ц4- то все още ми остава курсора на върху вече празната маса ... и след като отивам да поставя експлозива ми казва изисква се Ц4 което вече съм взел.... Някой ако има подобен проблем или евентуално го е решил да сподели.. Благодаря...