ArenaBG
mobile spot 4
публикувано от csdemo на 2008-01-25 13:01:50
Вашето мнение относно Small.Town.Folk.2007.DVDRip.XViD-M14CH0 може да оставите тук. Писането на български и спазването на добрия тон е задължително!
публикувано от Elminster на 2008-01-25 17:48:51
Питате за филма...? Ами нека го кажем така - актъорите са световно неизвестни, както и режисъора, сценариста и т.н. и т.н., НО...
... има едно "но", Питър Стенли-Уард е братовчед на режисъора на "Evil Aliens" (може на никой да не му говори нищо, нито филма, нито гореспоменатия) който е от така наречения "New-old Horror Wave", което ще рече режисъор-новобранец подражаващ до някъде на класически режисъор на филми на ужасите и като такива Питър Стенли-Уард и Джейк Уест (човека отговорен за "Evil Aliens") копират "до някъде" Питър Джаксън (имам в предвид "Bad Taste" и "Braindead"). За мен "Evil Aliens" е доста добър филм, при все че е първи на Джейк Уест (филма е пиперливо весел, гротеско гаден и противно необясним - това не е моя мисъл а на Англииската Филмова Критика), а колкото до "Small Town Folk"...
... e ще поживеем, ще гледаме и ще решим!
публикувано от vladsho на 2008-01-26 01:01:23
Ще кажа само 1 : филма изглежда добър но без субтитрли няма смисъл, ако някой може да даде субовете ще направи добре иначе според мен и този филм ще изневери на очакванията на много хора които си мислят че е филма е "боза".
публикувано от Kaloqn_sexa на 2008-02-05 23:53:24
Изключително евтина продукция бих казал че филма It е с по-добри ефекти.Филма си е чиста бозичка... Според мен не си играйте да го теглите...:-/