ArenaBG
mobile spot 4
публикувано от zxvf на 2007-08-12 21:17:44
Вашето мнение относно Слийпи Холоу може да оставите тук. Писането на български и спазването на добрия тон е задължително!
публикувано от stasungera на 2007-08-12 21:50:43
Някой дали ще може да качи филма в XviD?Иначе 5-ца от мен за торента и ъпа;)
публикувано от kainy на 2007-08-12 21:59:15
Ползвай търсачката :) Има го отдавна, заедно с още доста филма, но този страхотен актьор.

Филма е много готин и Джони определено изиграва ролята си доста добре :thumbsup:
публикувано от YURITO на 2007-08-13 00:15:35
[b]stasungera[/b] не харесваш ли качеството? Или не си свикнал всеки детайл да ти вади очите?
публикувано от stasungera на 2007-08-13 12:16:29
Извинявай качеството е страхотно,но просто го търсех в по-малък формат.
публикувано от enei на 2007-08-14 00:22:19
:hooray: Филмът е страхотен и аз ви го препоръчвам :blush:
публикувано от vinvd на 2007-08-14 09:25:34
Филмът наистина е много добър но качеството за HD DVD rip x264 е под всякаква критика.Посредствен хвид със слаба динамика на контраста.Звукът при -43db едва "диша"!!Отчита,че е DD5.1 а реално е обикновен ДСъраунд.Дори DD+PLIIx не можа да го съживи.Повече няма да коментирам защото много ме е яд заради филма, който иначе бих си го сложил до "Братя Грим"
публикувано от kondzhagyulo на 2007-08-14 10:01:12
Слипи Холлоу в комбинация с Джони Деп в х264 формат - ПЕРФЕКТНО! ТЕГЛЕТЕ - и няма да съжалявате:thumbsup:
публикувано от kondzhagyulo на 2007-08-14 10:09:40
" Филмът наистина е много добър но качеството за HD DVD rip x264 е под всякаква критика.Посредствен хвид със слаба динамика на контраста.Звукът при -43db едва "диша"!!Отчита,че е DD5.1 а реално е обикновен ДСъраунд.Дори DD+PLIIx не можа да го съживи.Повече няма да коментирам защото много ме е яд заради филма, който иначе бих си го сложил до "Братя Грим" "

Ами ако имаш "Братя Грим" в х264, МОЛЯ те - за качи го ?! АЗ лично ще си го изтегля. Благодаря ти предварително!
публикувано от vinvd на 2007-08-14 11:05:50
аз не мога но ще кажа на един приятел ъплоъдер да го качи...а е х264 и с много добро качество
публикувано от vinvd на 2007-08-14 23:07:41
.. разговарях с ъплоъдъра и така разбрах една истина,която трябва да я знаят ВСИЧКИ - филмите които ни предоставят са във вариянт ,който вече е "готов" от вън.Нашите момчета проверяват да не е съсипан релийза и чак тогава се захващат с не леката задача по превода/субтитри/.И с не малко труд от тях ние гледаме някои шедьоври на киното/БЕЗплатно/!А мойте критики вече са към некадърниците от запада:thumbsdown:!Поздравления към нашите момчета и техния труд...А филма е прекрасен и дано да го намерят с кристално качество:thumbsup:
публикувано от YURITO на 2007-08-15 17:44:55
Рипът е страшно добър почти 1 към 1 със източника. [b]vinvd[/b] не знам как констатира, че рипа е лош не вярвам да си енкодър, само да те светна малко iLL и eSiR се водят най-добрите в енкодинга. Да за труда на уплоъдърите няма спор знам как се процедира, подбира се най-добрия релийз от 2-3, после се гласят субтитри, само и само да достигне до нас като по поръчка в най-добрия си вид и в крайна сметка пак има недоволни. Това българите сме опасно племе. ;)
публикувано от vinvd на 2007-08-16 09:22:21
" Рипът е страшно добър почти 1 към 1 със източника. vinvd не знам как констатира, че рипа е лош не вярвам да си енкодър, само да те светна малко iLL и eSiR се водят най-добрите в енкодинга." - [color=limegreen]Не знам къде прочете написано от мен,че имало разлика от там от където е свален!!Критиката ми е,че от ОРИГИНАЛА "HD"при компресията е съсипан-кой и как не ме интересува.И ще те "светна" с една подробност -просто се занимавам с видеообработка,монтаж и спецефекти и машинките на които гледам крайния продукт са ми достатъчно добри и знам кое е:thumbsdown: и кое:thumbsup:[/color]
п.п. - няма да влизам по-вече в темата защото и няма смисъл