Хаха хаха...за последните които всепак гледат някой изказал ли е смешно мнение за флика...БИСЕРИТЕ..хм..
:
"Добър филм си е има шантави моменти, което само го доближава до откаченият истински живот който живеемМного яка черна комедия"
Тука всичко е американско розАво, черна комедия??Хахахха
И номер две : (тоя юзър е здрав психически и просто иска да прецака хората - е така за спорта :) лично мнение де)
"Внимание, ако сте пъпчасали или сте на около 15, филмът няма да ви хареса.Ако сте фен на гимназиалните комедии и слушате чалга, не сваляйте филма.Ако се обличате с D&G, или пък просто с анцунг и обувки, филмът не е за вас.Ако намирате "Анатомията на Грей" за добър сериал и гледате "Reality" щоута, просто отминете филма.За всички останали:"Приятно гледане!"
Ххахх..ЯКО!
А на този коментар изтръпналите хорица, на които просто им се гледа готина комедия, ебати или поне комедия, трябва да обърнат внимание. Аз съм съгласен 100 % с него - "Не знам какви инфантили пишат коментари тук и казват, че филма е хубав?! Сигурно подобни на тези които са го създали. Америка е болна. И то много.Пазете се и нас да не ни хване идиотизма им. То вече чалгата ни е почнала. Страшно тъп и безмислен филм. Нищо смешно няма. Абсолютна простотия. Не си губете времето. Говоря на хората в зряла възраст и поне средно ниво на интелигентност."
П.С. Гледайте РАМБО 4 - страшна черна комедия е!:lol: