ArenaBG
mobile spot 4
публикувано от HauBeH на 2012-01-06 00:19:50
Вашето мнение относно Slavi.Show.05.01.2012.WEBRIP може да оставите тук. Писането на български и спазването на добрия тон е задължително!
публикувано от iv4eto79 на 2012-01-11 21:18:58
Напълно споделям предния коментар,само от своя страна искам да помоля за по голяма активност от ваша страна,като да речем можете да ни спестите предаванията на Нова тв/тях си ги има и вървят почти без прекъсване/.
Благодаря Ви!
публикувано от nedhad на 2012-01-07 04:29:59
Момчета, благодарим Ви много за труда който полагате. Вие,сте ни врчзката с България. Говоря от името на влизо 2 милиона българи.Имам една молба. Не ги правете толкова големи тези файлове. Това се гледа и се изтрива. Не е нужно да е HD и 1 ГБ. Не си заслужава да теглиш цял ден за предаване от 30 мин.(без рекламите е горе долу толкова) Имам чуството , че се състезавате кой по хубаво качество да направи. Това е добре, но за добрите филми, които се пазят в филмотеката.
Дано да съм правилно разбран. Благодарим Ви от все сърце и знайте,че сме Ви много балагодарни.
Нед. САЩ
публикувано от getmysigh на 2012-01-26 12:33:09
Какъв формат са файловете?
С коя програма да ги отворя на OS?
Благодаря!
публикувано от milabs на 2012-07-06 00:48:34
здравейте , искам да попитам защо спряхте да качвате шоуто на слави последното е от преди седем месеца , много ви моля качвайте предяаванията аз също живея в чужбина и чакам с нетърпение българаките предавания но последната половин година не качвате нищо , отново искам да помоля нека да започнем да ги качваме отново , благодаря .