ArenaBG
mobile spot 4
публикувано от Fastuka на 2012-01-27 21:48:39
Вашето мнение относно Sit Yan Fung Wan 2 / Подслушване 2 може да оставите тук. Писането на български и спазването на добрия тон е задължително!
публикувано от mike29 на 2012-01-28 12:01:41
Там само първата част бе много добра, явно някакво изключение, потвърждаващо правилото. :D Но следващите части на поредицата затъпяват прогресивно. Първата част е с безумно слаб сценарий, тук скриптът е значително по-добре, но пак има какво да се желае.
публикувано от mike29 на 2012-01-27 22:34:20
Има и първи филм (също е качен тук), но нямат никаква сюжетна връзка с този, екипът е почти същия, но там тримата главни играят различни роли ) Двойката е правена с повече пари, визията й е по-добра, сценарият е все така слаб (типично за повечето филми на Алан Мак), но не чак толкова, че да развали удоволствието от филма. Прилична кримка, имала е претенции за нещо повече, но само с тях си остава. Все пак си струва отделените два часа.
публикувано от ANONIMNIQ на 2012-01-28 11:37:55
Чак пък филмите на Алън Мак да са с типично слаб сценарий?! Infernal Affairs според мен има доста солиден сценарий ... и ако не беше така, нямаше Холивуд и Мартин Скорсезе да му правят римейк.
На мен ми се иска да видя първо първия филм, но забелязвам, че има субтитри само за този :-/
публикувано от Fastuka на 2012-01-28 19:37:56
е от Infernal Affairs само втората беше тъпа. А първата е в личния ми топ 3 на хонконските филми.
публикувано от mike29 на 2012-01-29 08:04:40
За първата част на "Дяволските дела" или както там се нарича няма спор. Там режисьор е и Андрю Лау, но и кастът е от най-висока класа. Пак добре, че миналата година (май) му направи нов превод (поне така ми се струва), че стария беше... Тройката си спомням, че беше нещо като ретроспекция, само че от различни гледни точки и трябваше да запълни празнините в първата част, нещо не ми хареса толкова, ама трябва да си припомня пак трилогията. Жалко само, че дедо Скорсезе обра оскарите със своя римейк.