ArenaBG
mobile spot 4
публикувано от hakera_kn на 2010-10-03 17:20:04
Вашето мнение относно Shots.In.The.Dark.XviD.ArenaBG може да оставите тук. Писането на български и спазването на добрия тон е задължително!
публикувано от rousceaux на 2010-10-07 20:47:08
... не съм искал да обидя никого и ако някой се е засегнал се ИЗВИНЯВАМ, но съм напълно убеден в това което казах и мисля че успях да се аргументирам доколкото мога
Живи и Здрави на всички- ПС Марк Твен е каза че на лекар трябва да се плаща докати си здрав, а ако се разболееш спираш да му плащаш--!! ИМА ЛОГИКА НАЛИ:)
публикувано от rousceaux на 2010-10-07 20:43:42
..че не трябва да излизаш , нито трябва да се забранят колите или алкохола--- ДА СЛУЧВА СЕ, Затова Хора- ако имате съмнения се КОНСУЛТИРАЙТЕ С СПЕЦИАЛИСТ-ТИ- НО НИКОГА НА ПРАВЕТЕ СОБСТВЕНИ ИЗВОДИ ОТ МНЕНИЯ НА ЛАИЦИ,
а що се касае в началото на коментара че някой ще ми вземе хляба-- ама няма страшно за такива като мене хляб винаги ще има-- ние лекарите живеем от ЧОВЕШКОТО НЕЩАСТИЕ, като се мъчим да го направим по-малко гадно!! Е не винаги става, даже от време на време го усложняваме още, за съжаление!!Това беше последния коментар от мен на тази тема....
публикувано от rousceaux на 2010-10-07 20:26:13
фармуера и съм благодарил на човека качил необходимата ми информация с едно просто БЛАГОДАРЯ- Страшното!!! в случая е че не се касае за телевидор а за човешки живот и то за този на детето ти И АБСОЛЮТНО НЕ ОДОБРЯВАМ ПИСАНЕТО НА КОМЕНТАРИ НА СЕРИОЗНИ МЕДИЦИНСКИ ПРОБЛЕМИ ОТ ХОРА НЕ ПРОФЕСИОНАЛИСТИ!!! Всеки има право да РАЗКАЖЕ!! личните си проблеми и опит но НЕ И ДА ДАВА ОЦЕНКА за!!! ИЛИ против!!! за неща които не познава.- както правя аз например - не давам мнение за неща които са ми непознати, елементарно е!! Иначе е смешно!!!!
публикувано от rousceaux на 2010-10-07 20:29:57
Аз лично винаги сам твърдял че съществува реален риск макар и минимален при всяко вассиниране- затова не ваксинирав нито себе си нита семейството си с противогрипни ваксини, НО СЪМ СПАЗИЛ И СПАЗВАМ НАПЪЛНО ЗАДЪЛЖИТЕЛНИЯТ ДЕТСКИ ИМУНИЗАЦИОННЕН КАЛЕНДАР ЗА ДЕТЕТО МИ! Имайте предвид че да съществува такова нещо то е обмисляно от експерти -хора дето това им е работата да могат да вземат решение по този проблем- т.е. ВИСОКО КВАЛИФИЦИРАНИ ЛЕКАРИ, ако например трябва да се вземе решение ва Мерцедес какви системи за
публикувано от amorphis на 2010-10-03 17:43:21
Аман от псевдо наука!
Хайде малко the real picture, а?

Само това ще ви покажа...
http://www.jennymccarthybodycount.com/Jenny_McCarthy_Body_Count/Home.html наистина са много лоши ваксините, много:
http://lonewolfsden.net/wp-content/uploads/2008/08/smallpox_child.jpg
публикувано от kozew на 2010-10-04 06:40:48
Защо ли ми се чини, че в гена на рода на преводача има нещо не като хората... нищо лично.. просто такава концентрация на заболявания не е естествена.. може и от средата да е.
За ваксините - ЗА някои от ваксините - примерно като тази срещу детски паралич.
Твърдо против сезонните грипни ваксини!
публикувано от sddrm на 2010-10-03 19:15:39
Нищо ново под слънцето. Всеки доктор знае че ваксините се правят от умъртвени или зашеметени болестни клетки и вероятността ваксинирания да бъде заразени е съвсем реална.
публикувано от AdHominem на 2010-10-03 19:16:30
Драги потребители на Аренабг, моля ваксинирайте децата си и не се поддавайте на такива пошли провокации като това филмче. Вероятноста детето ви да остане инвалид от полиомиелит е сто пъти по-голяма от вероятноста да хване аутизъм чрез ваксинация. Оставете тези теории на конспирацията на кандидатите за болница св. Наум( 4-ти километър).
публикувано от ShmirgelS на 2010-10-03 21:30:14
Уф... Това са простотии.
публикувано от INP на 2010-10-03 23:47:49
Така е остроен света:
За здравето на мнозинството някои страдат
За да се придвижваме бързо с коли някои невинни биват блъскани и умират.
За да имаме по безопасни самолети са умрели хора при катастрофи.
За да спасат нечий живот като му трансплантират сърце ,някой друг е е загубил своя.
...
публикувано от rousceaux на 2010-10-04 00:48:22
Напълно съм съгласен че във ваксинирането има известен риск но той е сведен до минимум- що се отнася до пациентите които са получили увреждания и заболявания след ваксинация- това за съжаление е мал шанс, съжалявам за заболяването на човка превел филма аз съм лекар и тази диагноза никак не е приятна за съжаление все още медицината не е всесилна и има много деца които умират от заболявания протичещи изключително агресивно особено когато са се проявили в ранна възраст
публикувано от rousceaux на 2010-10-04 00:52:53
..но не може да се отрича ползата от ваксинацията и от това колко животи са спасени с календарната имунизация. Аз имамсин и спазвам задължително имунизационния календар за детето за задължителните въксини защото те могат и да бъдат опасни донякъде ама заболяванията от които предпазват са пъти по страшни и по вероятни от възможните увреждания. Още не съм гледал филма свалям го в момента но такъв тип филми винаги трябва да се правят в индиферентна светлина, тоест да се показват аргументирани факти и мнения ЗА и ПРОТИВ за да могат ...
публикувано от rousceaux на 2010-10-04 00:57:02
..тези които не са професионалисти в областта или нямат мед образование да получат максимално точна информация
Извод: Да има риск във ваксините но той е сведен и се свежда непрекъснато все повече и повече с всяко ново поколение ваксини
Да ваксините са необходими и задължителни особено при децата, така че не ги пропускайте защото рискът да осъкатите детето си ако не го ваксинирате е хиляди пъти по-голям отколкото риска от увреждане от самата ваксина, но както вече казах за съжаление има и обратен ефект
публикувано от rousceaux на 2010-10-04 00:58:35
...И ТОЙ НЯМА КАК ДА БЪДЕ ПРЕДВИДЕН
публикувано от sn0w на 2010-10-04 16:56:44
rousceaux, би ли бил така добър като не си гледал филма, да не пишеш 4 поредни коментара критикуващи го.

За разлика от останалите "анти" този филм се опитва и успява да представи сериозна научна гледна точка.
Основната критика е не към ваксините и ваксинацията по принцип, а към "добавките" в тях. Тези елементи могат да бъдат изрично премахнати, но това би оскъпило ваксините.

Ти инжектираш ли си детето редовно с живак?
публикувано от ot44eto на 2010-10-04 21:23:31
Абе какви са тия пропагандни глупости. Тия имат ли идея какви отвратителни болести сме заличили благодарение на тия ваксини. Егати истеричното невежество.
публикувано от dockapydog на 2010-10-04 21:56:52
Ех колко мъка има по тоя свят,за оня няма инфо:lol:
Мдаа,в крайна сметка аз подкрепям ваксинациите по имунизациония календар и не вярвам в ефекта на противогрипните и някои други... като това изобщо не пречи да водите здравословен начин на живот както си прецените(храна,билки и т.н.т)

Без бог,без господар@
публикувано от dockapydog на 2010-10-05 12:55:47
Чекай,чекай малко;)Кой какво натрапва?:lol:
Аз споделих моите виждания по въпроса,както всички останали,вкл. и тези от *филма*
Пс. никой не спори за Фармацевтичните Монополи-картели,но определено без доста от медикаментите(в тази група и ваксините) се връщаме в камената ера.
Трябва да имаш в предвид ,че няма мнение(дори експертно) което да неможе да бъде купено...
впрочем съм действащ доктор вече 10г.така че съм видял неща които ама хич неможеш да си представиш8)
публикувано от zash3000 на 2010-10-05 17:07:07
dockapydog, пътя от каменната ера насам е осеян с добри и лоши практики. Добрите са генерирани от желанието на хората да живеят по-добре, а лошите от желанието на юридическите лица да печелят повече (обикновено за сметка на хората). Дали ваксините са добра или лоша практика, може да прецениш лесно и сам, като обърнеш внимание на печалбите на юридическите лица, неприятностите за хората и МНОГО ВАЖНО -> кой поема отговорността за нещастните случаи - юридическите лица (нито финансова, нито морална) или хората-нещастни случаи (и финансова и морална)!!!
публикувано от zash3000 на 2010-10-05 17:13:15
http://valentinfortunov.com/wordpress/?p=507 "Няма доказателства, че ваксинациите спасяват човечеството от болести, тъкмо обратното – ваксините разболяват, съсипват имунната система и дават ужасяващи странични ефекти..."

Валентин ФЪРТУНОВ
публикувано от dockapydog на 2010-10-05 21:44:46
Много конспиратори, много чудо.Питам само зад тези юридически субекти дали не стоят реални обекти.
добри-лоши практики хаха кой ги решава?
Айде със здраве..аз съм дотук:lol:
публикувано от rousceaux на 2010-10-06 21:33:44
...Да , съгласен съм във филма основната насока е ПРОТИВ ваксините но филма въпреки това е доста обективен и изключително добър!!!! Ако си бяхте направили труда да го следите внимателно щяхте да забележите две много важни неща-1- повечето от децата получили сериозни странични евекти след ваксинация са били имунизирани с повече от една комбинирана ваксина в един и същи ден- ТОВА Е ПЪЛНО НЕВЕЖЕСТВО ОТ СТРАНА НА ПЕДИАТРИТЕ НАЗНАЧИНИ И НАПРАВИЛИ ИМУНИЗАЦИЯТА- това е абсолютен ШОК!!! за имунната с-ма и един бог знае как ще реагира...
публикувано от rousceaux на 2010-10-06 21:27:50
sn0w, приемам критиката и вече гледах филма.... МНОГО МОЛЯ КОМЕНТАРИ НА МЕДИЦИНСКИ ТЕМИ И ИЗКАЗВАНЕ НА МНЕНИЕ ОТ ХОРА БЕЗ ПОДХОДЯЩОТО ОБРАЗОВАНИЕ ДА НЕ СЕ ПРАВЯТ!!! Искренно съжалявам за преводача на филма че е получил сериозна увреда след ваксиниране, но е практически невъзможно да се предвиди възможността за странични ефекти. Аз съм лекар повече от 10г и понастоящем работя във Франция и не си позволявам да критикувам или давам мнения за сериозни неща за които няма как да съм компетентен, много моля това нещо да се прилага и от другите. ...
публикувано от rousceaux на 2010-10-06 21:40:57
.... така се получава натрубване и на помощните вещества използвани за стабилизиране на разтвора или имащи имуностимулативен ефект така че ... например ако някой от вас е голям мъж и може да изпие една бутилка водка без проблем за една вечер си представете че за същото преме изпие не 1 а 6 бутилки водка-имаже едно дете отключило аутизъм след 6 ваксинации в един ден!!! е ...големият пияч би умрял след такова количество алкохол . детето също е увредено след ваксинациите!!!
Второто-2- ами имаше едно дете с вродена микроцефалия!!!! и някой идиот го е ваксинирал за полиомиелит!!! Тоест деца свродени малформации са значително по рискови....
публикувано от rousceaux на 2010-10-06 21:47:06
...и някой идиот го е ваксинирал по протокол без да се замисли-грешка на педиатъра!!!! Деца с пикроцефалия са изключително чувствителни дори към баналните инфекции
ВИНАГИ ТРЯБВА ДА СЕ ДЪРЖИ СМЕТКА ДАЛИ ДЕТЕТО Е С МАЛФОРМАЦИИ ИЛИ В СЕМЕЙСТВОТО ИМА МАЛФОРМАЦИИ ИЛИ ВЪЗМОЖНОСТ ЗА ЗДРАВО НОСИТЕЛСТВО НА МАЛФОРМАТИВЕН ГЕН!!!
еДИН ОТ АНКЕТИРАНИТЕ ЛЕКАРИ ВЪВ ФИЛМА ГОВОРИ ЗА възможността за мозъчна увреда пре бебета тъй като хемато-енцефалната бариера не е напълно развита- елементарно това се знае още от студентите- всяка една инфекция или интоксикация в тази възраст може да окаже необратимо мозъчно увреждане!!!
публикувано от rousceaux на 2010-10-06 22:02:18
... всяка една инфекция или интоксикация може да окаже необратимо мозъчно увреждане в тази възраст!!!
СЪГЛАСЕН СЪМ ЧЕ НЯКОИ ОТ СЪСТАВКИТЕ ВЪВ ВАКСИНИТЕ ИМАТ ТОКСИЧЕН ЕФЕКТ И ЗАТОВА НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ПРАВИ ПОВЕЧЕ ОТ ЕДНА ВАКСИНАЦИЯ МИНИМУМ ПРЕЗ 15 ДНИ най-добре ваксинациите да са през месец!!! Имайте предвид че ДОЗАТА РАЗЛИЧАВА ЛЕКАСТВОТО ОТ ОТРОВАТА!!! Така че хора спазвайт имунизационния календар за дечата си задавайки си въпроса защо напремето в едно семейство е имало повече от 5 деца без да се броят починалите и имайте предвид че в днешни дни с по 1-2 деца в семейство без ваксините човечеството щеше да изчезне
публикувано от rousceaux на 2010-10-06 22:07:34
по 1-2 деца всемейство човечеството би изчезнало без помоща на ваксини, лекарства и технологии така че не ги отричайте иначе нямаше да седите пред ПС-то в нета а още щяхме да се криеме от някой изгладням съблецъб тигър или пещерен лъв. Не забравяйте също че в началото на автомобилостроенето СПЕЦИАЛИСТИТЕ се считали че скорост от 100км в час е недостижима и че човек би умрял при такава скорост по време на движение, както и по време на първото рали в което ауди поскан първият си модел куатро-4х4 всички са ги съжалявали защото са считали че състезателна кола с два ....
публикувано от rousceaux на 2010-10-06 22:12:45
..че сътезателна кола с 2 диференциала би била много тежка ... да аба ауди печели още от началото почти всички стартове като накрая приравносметката са установили че на завойте куатро е почолило средно около 2 сек!! Светът се развива учейки се от грешките си така е било и така ще бъде. За съжаление докато не се намери начин за предвиждане на страничните реакции и за усъвършенстване на ваксините ще продължаваме да чуваме за пациенти с различни по тежест странични р-ции
публикувано от rousceaux на 2010-10-07 20:15:56
xvisible: виж, разбирам иронията но аз се опитвам да гледам трезво на нещата не защото съм лекар, а защото имам информация и познания на тази тема макар и да не съм нито имуналог нито педиатър. Практически до момента имам не повече от 3-4 написани коментара а ползвам сайта от години. Включвам се защото става дума за сериозни неща и съществува реална опастност хората които четат неподходящи коментари да сис съставят погрешно мнение и от там да заемат погрешно решение. От любопитство погледнах коментарите на тази тема в БГ мама- огромно количество са и ....
публикувано от rousceaux на 2010-10-07 20:37:58
...ОЩЕ ВЕДНЪЖ ИСКРЕННО СЪЖАЛЯВАМ ЗА ХОРАТА ПОЛУЧИЛИ УСЛОЖНЕНИЯ СЛЕД ВАКСИНИРАНЕ, възможно е да се касае за лекарско недоглеждане от страна на лекаря предписал ваксината, който не е събрал достатъчно клинична или анамнестична информация за пациента си но може да съществува и индивидуална връхреактивност която няма как да се предвиди- както не можеш да предвидиш дали кати си ходиш по тротоара някой пият шофьор няма да те размаже-- няма как да знаеш!!! Но това не значи че не
публикувано от limp87 на 2010-10-07 14:20:26
ЗАДЪЛЖИТЕЛНОТО ЗА ГЛЕДАНЕ 100% :|:|:-O:grrr:
публикувано от rousceaux на 2010-10-07 20:33:50
сигурност трябва да има в новият мерцедес комби напр ще се събере пак група от квалифицирани експерти по автомобили а не лекари, астронафти или водопроводчици- всеки си е майстор в своя занаят и не трябва да дава акъл и мнение на професионалистите как да си вършат работата в сфера която той не познава!!! ИЛИ с две думи ако предстой ваксинация на детето ВИ и имате съмнения и опасения КОНСУЛТИРАЙТЕ СЕ СЪС СПЕЦИАЛИСТИ-
публикувано от rousceaux на 2010-10-07 20:20:05
аз напълно приемам наличието на такива сайтове за коментари и мнения защото така хора КОИТО ИМАТ НЕОБХОДИМАТА КВАЛИФИКАЦИЯ МОГАТ ДА ДАДАТ СЪВЕТ НА ТЕМИ КОИТО ПОЗНАВАТ НА ХОРА КОИТО НЕ ПОЗНАВАТ ОЛАСТТА, РАБОТЯТ В ДРУГА СФЕРА И НЯМАТ ДОСТАТЪЧНО ПОЗНАНИЯ И НАЧИН ЗА ДА ОЦЕНЯТ И ИНТЕРПРЕТИРАТ ИНФОРМАЦИЯТА КОЯТО ДОСТИГА ДО ТЯХ ПО ВЪПРОС КОЙТО ГИ ИНТЕРЕСУВА ИЛИ ПРОСТО НЕ МОГАТ ДА НАМЕРЯТ ИНФОРМАЦИЯ..... Аз лично също ползвам такифа форуми като търся например как да си направя някои от скритите системни настройки на телевизора или да му ъпдейтна фармуера,...
публикувано от sasholoshia на 2010-10-08 18:52:02
При болшинството от хората ваксините действат без вредни ефекти. Ваксинациите не могат да бъдат обявени за обществено спонсориран геноцид, защото без масови ваксинации би имало масово измиране от предотвратими заразни болести. Мислете.
публикувано от Wip84 на 2010-11-06 16:25:39
Много съчувствам на преводача и на всички пострадали от ваксините. Аз лично имам всички възможни ваксини, жива съм и съм здарава - даже против тетаност се реваксинирах (имах и температура от ваксината).
Нека обаче да помислим за милионите спасени от ваксината - например в нашата страна от тетаност едва ли се умира масово, в държавите в Африка умират малки деца ежедневно. Шарката е друг промер - аз не съм боледувала никога, имам и естествен имунитет, но преди от шарка са останали много овредени хора.
публикувано от Wip84 на 2010-11-06 16:28:43
Продължителността на живота на хората никога не е била толкова висока. Да, има и жертви на вакисините, но милиони са спсасените.
Преди да се ваксинирам от грип, стигах няколко поредни години до болницата с пневмонии - сега съм здрава.
Отречени са ваксините против турбеколоза, не помага, и аз лично отричам новата скъпа ваксина против вирусите срещу рак на маточната шийка - в Германия здравната каза плаща 700 евро на ваксина, всяка жена под 27 има право на нея, но самите лекари я отричат - няма логика,защото вирусите са много повече от тези няколко във ваксината.
публикувано от Wip84 на 2010-11-06 16:30:54
В Бавария ваксинирането не е задължително, над 50% от хората не са ваксинирани - и преди години имаше епидемия от шарка, възрастни хора бяха повалени, масово в момента се ваксинира срещу шарка.
Миналата година имаше в Януари в България епидемия от шарка с жертви сред неваксинираното ромско население - овладяно положението чрез ваксиниране на места.
Защо трябва да се отричаме от вече стандартни ваксини, спасили милиони? Аз не бих искала детето ми да умре от шарка или тетаност, а вие?
публикувано от Wip84 на 2010-11-07 15:26:37
До преводача - много Ви съчувствам, че сте болен. Гледам, зайнтересуван сте по темата - направете проучване дали в Бавария, където 50% от хората нямат никакви ваксини няма аутисти?
Лично познавам дете без ваксини (не са задължителни), което страда от синдрома на намаленото внимание (не знам как на български е).
Жал ми е за родителите от филма, но ми направи впечатление ,че при близнаци - биологични клонинги - едното дете болно, другото не. Но знаем всички,че точно при близнаци, тризнаци и ко. често едното дете е недоразвито. Трудно е за родителите да приемат това, търсят външен причинител
публикувано от Wip84 на 2010-11-07 15:29:54
На моята улица има дете с умствени проблеми. Много си го обичаме, цялата улица го гледа, защото майката не може да мръдне свърши някаква работа. Много им съчувстваме на хората. Те казват,че това е причинено от ваксина. Кимаме снизходително, но всеки знае,че сватбите между роднини в това семейство са от генерации - чичото също не е добре. И това ли от ваксини?
Трудно е да се приеме, че собствените гени може да доведат до там - да се живее с тази вина, макар че човек не е виновен. Лесно е да се търси навън вина. Пишете,че след години може да дойдат проблемите, ами то тогава всяка болест може да кажем,че е причинена от ваксините - ние имаме десетки от тях, като се разболеем - ваксината е виновна. И решнение няма.
публикувано от Wip84 на 2010-11-07 15:34:46
все пак съм алармирана от филма - особено по отношение на вредните живачни допълнителни вещества. Ще внимавам повече и няма да се ваксинирам излишно - ще оставя дори грипната ваксина тази години. Но пък не съжалявам,че съм ваксинирана от шарките и от тетануст. Лекарят в Бавария ме гледаше странно като му казах,че доброволно се реваксинирам от тетануст - остави ме 15 минути с листовката на ваксината да чакам. И това е прекалено - тетануст не се лекува! Какво ще ме разубеждава! И от шарка не съм боледувала, ваксинирана съм и ще се реваксинирам ако е нужно, защото познавам деца на жени, които са боледували по време на бременност - найстина, ама найстина психично и физически увредени душици.
Моят набор беше първият, който беше ваксиниран на 14 години от този вид шарка, само момичетата, сега и момчетата, за да не заразяват бременните. Това е.
И аз на лично ниво приемам тежко овредените от ваксините, не искам да ми се случи - но ако не ваксинирам детето си и умре от шарка,или остане трайно овредено (много в Бавария) , какво тогава? Какво да правя с тази вина?