ArenaBG
mobile spot 4
публикувано от TeamAnime на 2007-10-23 19:14:49
Вашето мнение относно [Shinsen-Subs]Ghost Hound - 01 може да оставите тук. Писането на български и спазването на добрия тон е задължително!
публикувано от Adomas на 2007-10-23 20:39:46
Брей,браво бе тоя път го качихте по-бързо от тия в анимес-бг:thumbsup:
Абе само на мен ли ми прилича на оная гавара Хер Гуро(hell Girl).Айде ще се изразя по-меко,то си Е като него.Ае не бързайте да ми се нахвърляте"ама кво може да разбереш от постера,то историйте са напълно различни....няма смисъл...ти си е**си тъпака!"-_-
Д**ба тия ш*бани японци не се ли умориха да правят все съшите гадни,мрачни и постискашо-депресиращи анимета,който видиш ли са били някви филусофски и тем подобни щуротии.Пълни глупости!Примерно "Кино но Таби" и то е философско,само че е супер цветно и позитивно настроено,карате да се усмихнеш и да кажет"та нали тояно в това,че света не е красив,се крие красотата му"Аман от сиви тонове и черни краски,аман от тъпи емота,който вместо да си засадят цвете на терасата мислят за самоубийство.Защото по този начин изглеждат яко пред навъсените си приятелчета,защото така са антикомформисти,защото...
са тъпаци.Ае стига.Пийс
публикувано от DemoniO на 2007-10-23 20:48:26
то че емо историйките са бая зле е факт, ама май и ти си бая напред с тия засаждания на дръвчета...
публикувано от nikolai4oo на 2007-10-24 13:56:28
спх бе adomas не се пали толкова такива анимета харесват на някой хора на други не на мен също не ми харесват мн ама ко да се прави просто не ги гледам ако не ме заинтригуват 1вите епизоди и готово.А и тва доста ми заприлича на Hell girl и на мен
публикувано от ArchGod на 2007-10-24 14:22:30
Чесно и аз не ги гледам ама има някои които са добри а за картинката аз като я жидях за прави пат си помислих че е някакав 2 сезои или нешто от сирта