ArenaBG
mobile spot 4
публикувано от Dr3adLoX на 2014-12-23 16:35:01
Вашето мнение относно Сериозно за НЛО 3 (2014) може да оставите тук. Писането на български и спазването на добрия тон е задължително!
публикувано от ageNTa_rz на 2014-12-23 21:59:13
Линкът от описанието , съвпада ли на филма , ако да то има ли смисъл да го тегля ... ?
публикувано от BraHamN на 2014-12-24 12:04:19
Мерси за торента !
публикувано от spinfeet на 2014-12-25 15:41:46
Филма е много як. Теглете! Доста работа са хвърлили по него ми се гледа. Ако го има и на английски ще е яко за англоговорящите. Здрави и щастливи да са тия дето са го направили. Това е една доста добра и критична гледна точка. Адмирирам такива! Яко!@
публикувано от D10D10D10 на 2014-12-27 21:40:27
Много ми хареса,страхотен
публикувано от Tohi на 2015-01-15 04:38:39
Много е далак. Гледната точка е интересна, има факти, но колко е вярно.
публикувано от vencivic на 2015-03-16 23:24:12
Здравейте!

Следя поредицата с нарастващ интерес. Поредната 3 - та част на филма оставя зрителя / мое мнение / изпълнен с информации, предоставени на вниманието му ненатрапчиво, кадри които будят и боцкат всички същества в индивида. Индивиди събудени за нещата такива каквито са, а тези които са ни ги представяли от древни времена до сега, беа убодени! Дали?!
Поздравявам Ви Г – н Симеонов, Г- н Стаменов, както и всички работили пряко и косвено - събрали информацията по направата на поредицата.
Според мен тази поредица в частност 3 - та серия, е най – добрия филм правен по темата изобщо, за общодостъпно ползуване.
Да ви се връща само доброто, лошо да отсъства! Здрави, силни глашатай бъдете, щото краят на матрицата се види, идва ново начало, със стъпка напред оттатъкь!

Обаче абстрактно силно усещам, че новото време чука на вратата на всеки индивид. А някои от тези си задават въпроса: крачка напред в нова матрица ли правим?

Сега, в матрицата в която пребиваваме съществуват много “ Истини “, многолики са! При действителни крачки извън оградата на затвора, Истината е безусловна величина. Отсъстват две и повече страни както сме заучавани, индоктринирани! Защото мнозина помнят, свидетелстват срещу постулати от древните времена до днес, безспир. Истината днес е тази, утре сочат друга!!! Докога?!