ArenaBG
mobile spot 4
публикувано от manik на 2013-03-24 14:23:44
Вашето мнение относно Селото може да оставите тук. Писането на български и спазването на добрия тон е задължително!
публикувано от vascom на 2013-03-24 15:49:33
Бля Бля блябляа
публикувано от Alien_x на 2013-03-24 18:19:43
Хубав филм, навремето го гледах
публикувано от advpetrov на 2013-03-24 20:09:57
Страхотен филм, страхотна мистерия, каквато трябва да е въплътена във филм със "същества"... но лично мое мнение, поне докато не дойде края и всичкото това очарование от филма отиде по дяволите. Все пак некадърното извъртане на сценария не заличава страхотната актьорска игра и заинтригуващата фабула през по-голямата част от филма. Все пак да не забравяме, че по същото време излезе и "Sleepy Hollow" където си имаше и същество, и фабула и ефекти и т.н.
публикувано от I-rali на 2013-03-24 20:23:26
според мен това е най-печелившият филм на всички времена :) помня навремето му бяха направили супер як трейлър , като го гледах ( трейлъра) си казах : майко , това ще е най-великият филм на всички времена ! после гледах филма и през цялото време стоя и чакам нещо интересно да се случи , до последният момент очаквах да има обрат , да има някаква врътка , но уви беше пълна тъпня ....та най-печеливш казвам , защото ефекти няма , големи актъори няма - само пари за един трейлър и хубава реклама бяха дали и кой знае колко пари са спечелили от будали като мене , които са се излъгали да го гледат на кино ... и до ден днешен , когато някой ми каже , че е гледал трейлъра на даден филм и мисли , че ще е хубав , му давам за пример The Village .хахахах , лично мнение хора ......
публикувано от pliskin на 2013-03-24 21:04:58
Manoj Nelliyattu Shyamalan(M. Night Shyamalan), като за индиец, се справя много добре!И като сценарист и като режисьор.Преди време гледх"The Village", повлиян от предишните му филми, които определено, ме впечатлиха-
"Signs", "Unbreakable", "The Sixth Sense".Е, всеки има спадове в работата си, но този човек има още какво да ни покаже.
публикувано от pfloyd на 2013-03-24 21:33:35
Е, щом казваш, ще чакаме.
публикувано от jorkatta на 2013-03-25 06:45:07
Този филм е крайно тъп и безсмислен,за съжаление...Самият режисьор вдигна много високо летвата с ``Шестото чувство``(страхотен!),но всичко това,което е направил след това е много зле.Уважение и благодарности за труда на ъплоудъра,разбира се!
публикувано от lightgreen на 2013-03-25 10:37:22
На мен пък това ми е любимия филм на Шиамалан, хареса ми доста повече от прехваления "Шесто чувство". Стахотна атмосфера и игра на главната актриса, кариерата на която оттогава следя с интерес. Краят си беше много на място според мен.
публикувано от ceco1234 на 2013-03-26 23:17:18
Този филм е в моят топ 10 за най-ТЪПИ филми които съм гледал, доста е скучен не знам защо сте си направили труда да го качите...
публикувано от tishan9 на 2017-08-30 20:25:07
Този филм не е зрелищна приказка.а е с дълбок смисъл.За мен наистина е супер впечатляващ