ArenaBG
mobile spot 4
публикувано от top4o на 2020-09-25 15:28:12
Вашето мнение относно СЕКРЕТНО: КЕМТРЕЙЛС може да оставите тук. Писането на български и спазването на добрия тон е задължително!
публикувано от d3mand на 2020-09-25 21:12:26
Самолетите които пръскат Chemtrails са собственост на различни частни авиокомпании, които имат частни летища по целия свят. Всичко се плаща от химическите корпорации за да се изхвърлят техните химически отпадъци и технологичен брак. До 60-те по-голямата част от тези отпадъци са били изхвърляни в реки, морета, океани (може да видите в филми по реални случаи като Dark Waters, Erin Brockovich) но сега те ги разпръскват във въздуха. По този начин могат да ги разпръснат на големи разстояния така че токсичността да е ниска и да не е толкова очевидно че има химична токсичност. Въпреки това всички хора, животни и растения са натровени от тези химикали които също съдържат тежки метали. Chemtrails са директно отговорни за намаляването популацията на пчели и насекоми както и увеличаването на случаи на автоимунни, ракови и болести на нервната система при хората. Това е по изгодно за индустриите от търсенето на начини за природосъобразен начин на рециклиране на тези химикали. И също е част от активния план за де популация на планетата, този елит който ни трови отдавна си е осигурил райски местенца по света където да останат слабо засегнати. Пилотите които пилотират тези самолети най-вероятно са подведени че помагат с тези химикали за намаляване на глобалното затопляне или някаква подобна залъгалка плюс добра заплата.

Голяма част от информацията е от Anthony William който е медиум нещо като Ванга, но с доста по-големи способности според мен. Имам болест на Хашимото и през последните 2 години значително подобрих здравето си благодарение на неговите книги в които има напреднала медицинска информация. Затова му вярвам.

Това е подкастът в който говори за Chemtrails
https://podcasts.apple.com/us/podcast/001-chemtrails-the-sky-is-falling/id1133835109?i=1000491846171
публикувано от Dr3adLoX на 2020-09-25 22:24:52
доказан факт е че елементите в следата са алуминий, барий и стронций. това не са отпадъци. това са съставки които позволяват кондензация на водна пара при по високи температури.
публикувано от d3mand на 2020-09-26 14:14:57
Дезинформацията по темата е огромна.
Има разлика между Cloudseeding, contrails (condense trails) и Chemtrails (chemical trails).
1.Cloudseeding са различни техники за предизвикване на валежи от съществуващ вече облак.
2.Contrails (condense trails) са бели газови линии които се получават от нормален процес на кондензация на гориво и специфични атмосферни условия. Но тези газови линии се разпръскват бързо за не повече от 10 минути.
3.Chemtrails (chemical trails) са бели газови линии които седят с часове преди да се разпръснат след самолетите. Chemtrails както казах са изхвърлен химичен отпадък. Видимо разликата е малка между Contrails и Chemtrails.
Дезинформацията в интернет е предимно в това че не запознатите си мислят че всичко е Contrails, а разлика има.
публикувано от Dr3adLoX на 2020-09-26 18:18:12
според мен Chemtrails и Cloudseeding е едно и също. експериментално е доказано какво е съдържанието на следата и е това което казах.
а това което ти казваш е дезинформацията. или по скоро просто нечия недоказана спекулация. то звучи смешно дори. не може ли да го заровят и да го изсипят в морето, за тва го скрили в небето където всички да го гледат. най-малкото следата нямаше ли да е оранжева и светеща радиоактивно....
публикувано от d3mand на 2020-09-26 21:06:51
Когато разпръснеш тези химични отпадъци на голяма площ а не да ги изсипеш на веднъж на едно място, токсичността не се забелязва толкова. Защото докато стигнат до земята тези химикали се разреждат от въздушни течения, облаци и дъжд и така има малко количество химикали на квадратен метър. Все едно да напръскаш 10 декара лозе с една 20 литрова бутилка, все едно не си пръскал... Химичните корпорации имат огромни складове за отпадъчни продукти но в някакъв момент трябва да ги направиш нещо тези отпадъци не може вечно да ги складират защото правят нови отпадъци. Естествено някакви количества се изхвърлят в океаните. Както съм написал може да видиш филми по реални случаи като Dark Waters, Erin Brockovich където осъждат такива компании за замърсяване. Но те са осъдили няколко пъти, а корпорациите замърсяват ежедневно. Защо следата да е оранжева ? Химикалите се разпръскват с помпи от самолетите с голямо налягане и се пускат като фина мъгла трудно да видиш цвят. Химикалите не са радиоактивни (нямат радиация в тях) те са просто токсични, все едно да пиеш от препарата против листни въшки по растенията или да пиеш белина или да се къпеш с белина или друг препарат за чистене. За електрониката, машиностроенето, селското стопанство се произвеждат всякакви отвратителни химикали, някои се поддават на преработка други не. По закон химичните компании почти не подлежат на проверка за това колко вредни са им химикалите и дали ги рециклират, по закон те сами се контролират (в филма Dark Waters е обяснено правно как седят нещата). В подкаста който съм посочил, доста от детайлите свързани с chemtrails са обяснени.
публикувано от Dr3adLoX на 2020-09-27 00:54:35
аз съм наясно с детайлите. разбрах ти и идеята. просто ми се струва абсурдно да смяташ, че това е по-лесен и по-скришен начин, да наемаш самолети да ги пръскаш и всички да го гледат да задават въпроси. доста проблеми ще си вкараш така. още повече да го правиш на интернационално ниво. иначе следата определено има цвят. когато напръскат по-обстойно цялото небе става сиво. ако е токсични отпадъци, предполагам няма да са само от един вид. различни химии имат различни цветове.
ти гледал ли си филмите по темата, които доказват, че е алуминий барий и стронций:
https://arenabg.ch/what-in-the-world-are-they-spraying-2010-443607/ https://arenabg.ch/why-in-the-world-are-they-spraying-2012-443608/