Е чак пък "НЕВЕРОЯТНА"!!!
Верно , че от ново поколение конзолите са "убиец" и е по-добре да дам пари за конзола отколкото за комп, ама откакто съм си купил "КАШОНА" (XBOX360) се убеждавам все повече и повече, че M$ и в конзолите не ги бива.Имам и PS3 и честно да ви кажа разликата между двете конзоли е убийствена в ущърб на КАШОНА.Наистина графиката и е на ниво, ама в сравнение с PS3 си е точно като едно време ако си спомняте разликите между PS2 и Dreamcast. А и тук положението е даже по-натопорчено - конзолата на SONY работи безпроблемно , докато конзолата на MS е пълна с изненади (все гадни), но благодарение на това,че още няма ISO LOADER повече се търсят КАШОНИ.Точно поради тази причина и аз си взех. Добре поне че повечето игри са мултиплатформени че да не се набутвам с пари за оригинални заглавия, но от всичкото видяно до сега от двете конзоли -разберете , че е глупаво да твърдите че кашона е по-добрата конзола от към хардуер и графика.Но важното е удоволствието от играта и се надявам всички да го изпитвате, докато държите джойстиците.
п.с. Много мерси на Ъп-а за тази манийка, едва ли някой тук е играл на 1-вата серия на играта (беше за Dreamcast :D )