Аз нещо да съм казвал срещу труда на ъплоудъра?! И защо всички повтарят една и съща дума, папагали ли сте :lol: ? Следващият път измислете нещо по-оригинално... Евала на човека, потрудил се е, но аз не говоря за торента, а за филмите, критикувам не торента, а това в него... Гледал съм ги всичките, с някаква надежда и с много приятели... Това не е английски хумор, това не е пародия, критика, сатира, това е споменаване на филм. Да кажем, главната героиня е Лара Крофт, разхожда се и вижда Спайдър-мен. Ох, ще се спукам от смях. Тези хора не разбират от смях, това не може да се сравнява с английския хумор, Монти Пайтън, Роън Аткинсън и т.н. Джейсън Фрийдбърг и Аарън Зелцер разчитат ЕДИНСТВЕНО на постоянно споменаване на филми, нахално копиране на сцени и шеги, полу-голи жени (в случая Кармен Електра и тем подобни...) и яко реклама, като в трейлъра си пускат най-добрите шеги, всъщност, единствените шеги във филма... Целта на тез двамата хубавци, както казаха е "да накарат хората да се смеят"... Ами мен ме накараха, но от съжаление към филмите им и към тях...