ArenaBG
mobile spot 4
публикувано от bil4o на 2011-07-07 21:13:30
Вашето мнение относно Ron Hood-Woodmaster Survival Skills може да оставите тук. Писането на български и спазването на добрия тон е задължително!
публикувано от bil4o на 2011-07-08 08:56:31
Ех,ако можеше поне 1 човек да се изкаже за торента...

Детската ми мечта :)
публикувано от gnuv на 2011-07-08 09:14:56
@ bil4o - споко...
падам си по survival, но нямам време да го гледам сега...
публикувано от rumen2211 на 2011-07-08 19:12:54
Благодаря много за торента.
С удоволствие ще го гледам.
Сигурен съм че ще намеря доста полезна информация.
Поздрави на ъплоадера.
публикувано от balcanmaster на 2011-07-08 19:52:32
Темата е интересно но това "починал от сърдечен удар" малко не се връзва с тематиката - survival. Не че някой е застрахован, просто отбелязвам, звучи леко парадоксално. Иначе и на мен дец(тс)ката ми мечта май е тук да чета повече мнения на хора, които евентуално са гледали филмите, а не очакванията на такива, които може би няма и да ги гледат. В момента и аз се чувствам от последните...
публикувано от bil4o на 2011-07-08 20:27:33
Това,че човека е починал...май може да се случи на всеки... :)

Той обаче имаше доста проблеми напоследък-рак на простата(резултат от времето във Виетнамската война),проблеми с лимфите....

Просто исках да обърна внимание на факта,че един от най-големите експерти в тази област си отиде.Показателен е факта,че повече от 20 Години(!!!!!)той преподава умения за оцеляване в местен университет.
А начина по който са направени клиповете е уникален-толкова е опростено всичко,че даже Аз разбрах :)
Специално на мен ми бяха най-интересни частите,където се говореше за палене на огън,ориентиране(навигация) и капани.Също за повечето хора може да представлява интерес епизода с правенето на собствен комплект за оцеляване.Вярно е,че днес всеки може да си купи готов-даже за около 40 лева.Но самочувствието,че сам си създал това нещо е голямо.А също така знаеш на какво можеш да разчиташ в този комплент правен от теб.Точно защото сам си го правил.

Дано намерите нещо интересно във видеотата.
И приятно гледане.
публикувано от sveman на 2011-07-12 12:39:26
Гледал съм десетки филми за оцеляване,прочел съм също толкова книги по темата и досега по-полезна информация от тази поредица не съм виждал. Много е добър епизода в който обяснява как да правим капани за животни.... Абе златен торент.... няма нищо общо с простотиите на Bear( който btw е единствения човек на земята който ще ви посъветва да влезете в пещера с ръчно направена факла и да изследвате до къде ще успеете да стигнете.... Наистина мнооооооооого добра поредица гледайте с кеф