ArenaBG
mobile spot 4
публикувано от decodeco на 2012-10-05 14:14:45
Вашето мнение относно Рок завинаги може да оставите тук. Писането на български и спазването на добрия тон е задължително!
публикувано от dgwrite на 2012-10-05 14:21:59
Колекционерско издание за българските феновете на рок музиката от iCandy!
Допълнен е превод на всички песни във филма, като са направени със шрифт италик.
Има добавени още няколко екстри към субтитрите. Заслугата по визуализацията на субтитрите
и превода на липсващите песни е на @decodeco! Както казват едни мои приятели:
"субтитри максимално доближени до заводските" Благодарности на преводача Tigermaster за хубавия превод!
Rock 'n' Roll!

dgwrite@iCandy
публикувано от decodeco на 2012-10-05 14:49:33
Малко вероятно е да намерите този филм с пълни субтитри на друго място , освен тук . Благодаря на преводача Tigermaster за уникалния превод. А за тези които колекционират филми и е важно съотношението максимално качество = минимална цена , знаят какво да записват- само изданията на iCandy.И моля Ви - не правете с филма mkv. и да го качвате по другите тракери. Оставете го в този му формат ( те си знаят кои са ) .
публикувано от sadman89 на 2012-10-05 19:48:03
А тези подобрени така да се каже субтитри има ли ги някъде на отделен файл, че не ми се тегли, за да рипвам?
Иска ми се да запиша филма на дискче, но за обикновен плеър.
публикувано от riskbreaker на 2012-10-05 22:17:10
Качил съм ги в subs.sab.bz и subsunacs.net.
На едно-две места има досадни печатни грешки, които забравих да оправя, но вероятно няма да ги забележите.