ArenaBG
mobile spot 4
публикувано от Extream на 2009-11-24 21:27:34
Вашето мнение относно Rogue.Warrior-RELOADED може да оставите тук. Писането на български и спазването на добрия тон е задължително!
публикувано от danihakera на 2010-05-14 11:40:56
Врътнах я!!!Играта е супер. :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:
публикувано от maxorka на 2009-11-24 23:54:01
Тея игри по калъп взеха да ги пускат.....:-/
Екшън та екшън....
публикувано от limmet969 на 2009-11-25 09:41:37
много елементарна игрица иначе се инсталва без грешка , това си е лично мое мнение , на който му харесва приятна игра пожелавам !
публикувано от bliznaka937 на 2009-11-24 21:44:14
:thumbsup:
публикувано от cakifena на 2009-11-24 21:45:39
[color=red]Браво [/color]:thumbsup:
публикувано от garrett-_- на 2009-11-24 21:46:11
надявам се да не си навлеча гневът ви... но това е ужасно слаба игра... а имах бая високи очаквания за нея :(
публикувано от eblivecaotselo на 2009-11-24 22:02:41
Хммммм! Точно от нещо такова имах нужда!
публикувано от killerofdoom на 2009-11-24 22:26:29
Пълна шитня ... все пак благодаря на ъпа за труда :thumbsup:
публикувано от iliony на 2009-11-24 22:41:50
Ричард Марчинко
от Уикипедия,
Ричард (Дик) Марчинко — Свирепия (на англ.: Richard 'Dick' Marcinko) е американски офицер, един от най-изтъкнатите американски експерти по специални операции. Роден е на 21 ноември 1940 в Лансфорд, Пенсилвания. Завършва международни отношения във военноморското училище в Монтерей, Калифорния и политология в Обърнския университет в Обърн, Алабама.

Служил в специалните части на военоморските сили на САЩ — „Военноморски тюлени“ (Navy SEAL) и създател на специална част „Тюлен група шест“ (SEAL Team SIX).

Марчинко започва кариерата си във Военноморските сили като радист, скоро бива прехвърлен във флотската база на [[САЩ]|Групите за подводна диверсия]] (Underwater Demolition Teams) към Военноморските сили на САЩ. Изпълнява два срока на служба във Виетнам, като командир на група от „Военноморските тюлени“ (Navy SEAL). Първоначалната му група се състои от взвод от 14 човека. Групата му се отличава с относително висока ефективност и добра подготовка, с тази група Марчинко става известен като един от командирите с най-малко загуби сред личния си състав. Марчинко по това време се бори с променлив успех с изискванията на устава за външния вид, като често позволява на подчинените си да ползват така наречените „променени стандарти за външен вид“, а и той самият предпочита да е с брада и дълга коса. Прякора му идва когато влиза в конфликт с командната верига и попада във федерален затвор. Там се ражда „СВИРЕПИЯ"

Автор на автобиографичната книга „Rogue Warrior“ („Свирепият войн“), която е издадена в България от издателство Атика под името „Свирепия“. Впоследствие съвместно с Джон Вайсман написва няколко продължения, които също са издадени от Атика - „Свирепия 2“, „Свирепия 3“ и т.н. - които части не са автобиографични, а измислица, след раздялата с Вайсман като съ-автор ползва Джим де Фелис.

публикувано от iliony на 2009-11-24 22:42:22

Марчинко започва кариерата си във Военноморските сили като радист, скоро бива прехвърлен във флотската база на [[САЩ]|Групите за подводна диверсия]] (Underwater Demolition Teams) към Военноморските сили на САЩ. Изпълнява два срока на служба във Виетнам, като командир на група от „Военноморските тюлени“ (Navy SEAL). Първоначалната му група се състои от взвод от 14 човека. Групата му се отличава с относително висока ефективност и добра подготовка, с тази група Марчинко става известен като един от командирите с най-малко загуби сред личния си състав. Марчинко по това време се бори с променлив успех с изискванията на устава за външния вид, като често позволява на подчинените си да ползват така наречените „променени стандарти за външен вид“, а и той самият предпочита да е с брада и дълга коса. Прякора му идва когато влиза в конфликт с командната верига и попада във федерален затвор. Там се ражда „СВИРЕПИЯ"

Автор на автобиографичната книга „Rogue Warrior“ („Свирепият войн“), която е издадена в България от издателство Атика под името „Свирепия“. Впоследствие съвместно с Джон Вайсман написва няколко продължения, които също са издадени от Атика - „Свирепия 2“, „Свирепия 3“ и т.н. - които части не са автобиографични, а измислица, след раздялата с Вайсман като съ-автор ползва Джим де Фелис.
публикувано от iliony на 2009-11-24 22:42:52
Марчинко по това време се бори с променлив успех с изискванията на устава за външния вид, като често позволява на подчинените си да ползват така наречените „променени стандарти за външен вид“, а и той самият предпочита да е с брада и дълга коса. Прякора му идва когато влиза в конфликт с командната верига и попада във федерален затвор. Там се ражда „СВИРЕПИЯ"

публикувано от iliony на 2009-11-24 22:46:24
Впоследствие съвместно с Джон Вайсман написва няколко продължения, които също са издадени от Атика - „Свирепия 2“, „Свирепия 3“ и т.н. - които части не са автобиографични, а измислица, след раздялата с Вайсман като съ-автор ползва Джим де Фелис.
Книгите са наистина много добре написани и се четат на един дъх-за играта се съмнявам, но ъпа заслужава похвала за труда си:thumbsup:
публикувано от method_shaolin на 2009-11-24 22:57:38
мерси за лекциите, а кога е изпитът? :D
публикувано от psycho2base на 2009-11-24 23:12:13
така, като начало рилийза е напълно работещ... но играта е уникално слаба... стар енджин, дървено поведение като цяло, кофти звук... но иначе персонажа плещи глупости през цялото време и е забавна :) има около 3 часа плей, това е от мене и браво на ъплоудъра за бързата реакция ;)
публикувано от NFS_Audito на 2009-11-24 23:23:12
Играта върви перфектно. А ти бана ще изядеш ли? :lol:
публикувано от levroni на 2009-11-25 09:58:25
напълно съм сагласен с по-горния коментар.не искам в никакъв случай да омаловажавам труда на ъплоудера.просто споделям впечатления за играта.жалък опит наистина.някъква смесица на обиновенна пуцалка с елемнти от сплинтер цел,CoD и подобни игри.слаба графика,елементарни коментари на героя,за сюжета не коментирам защото не съм играл достатачно.браво на ъпа:thumbsup:слаб на разработчика.:thumbsdown:
публикувано от boby1978 на 2009-11-25 14:39:16
Много е зле работата с тая игра, ама много зле.:'(
публикувано от xaidyt на 2009-11-25 10:34:19
Тия малуумни американни с тяхнатая идея за One Man Army то не бяха ромбовци командоси и се руснаците са им криви :thumbsdown:
публикувано от AGSLFC на 2009-11-25 10:47:32
Кво иска6 бе, няма да ти играя от некви си тъпи комунисти :grrr:
публикувано от bo6ko на 2009-11-25 10:55:39
Играта я дърпам само заради Дик Марчинко. Ако е наполовина уникална от книгите му, значи ще се изкефим здраво. :thumbsup:
публикувано от jonson_f на 2009-11-25 11:59:22
публикувано от OGI на 2009-11-25 13:27:24
това е супер супер неуспешен опит да се направи конкуренция на Rainbow Six Vegas тая игра е много зле ако някой иска перфектна игра с подобен геймплеи (но естествено много по добър) да си тегле Rainbow Six:Vegas,Rainbow Six:Vegas 2 на убисофт това са истински игри, а дори и замисъла на тази игра да е добър просто не са уцелили фирмата която да я направи :) 5 за ъпа ест
публикувано от DarkWolf на 2009-11-25 15:18:40
СВИРЕЕЕЕПИЯААААААА!!!!
публикувано от tntvikt на 2009-11-25 15:26:57
Наистина тази игра е трагедия.УЖАС
публикувано от George85 на 2009-11-25 18:35:07
добре, че има торент тракери, защото ако бях дал пари за тая игра направо щях да се застрелям :thumbsdown:
публикувано от MoraneS на 2009-11-25 21:11:19
Графика - 6.5/10
Звукови ефекти - 7/10
История - 7/10
Геймплей - 3/10

като цяло външно държи играта.. но геймплейа е повече от ужасен.. псуването на 2 секунди е до някъде готино но на моменти ..излишно :thumbsdown: .. за Ъп-а 5 за бързата реакция щото съжсем скоро излезе игрицата.. ама за играта.. и 2 и е много
публикувано от bassa83 на 2009-11-25 21:16:24
Псуването ме задаржа пред играта иначе не е нещо особено,при всяка престрелка изцепва бисери:lol: Аз тва в игра за първи път го виждам както и да е играйте е за кеф ето от мене gameplay --> [url]http://www.youtube.com/watch?v=hyod04HBMzc[/url]
публикувано от minkofsc на 2009-11-25 22:21:01
играта куца чката :) :thumbsdown::thumbsdown:
публикувано от Vasli58 на 2009-11-27 17:24:14
мн лесна игра аз га ватнах за 1 4аса или 2 4аса играта ина4е игра е супер но има мн малко мисеи :( :):)
публикувано от MoRPhiNe на 2009-11-27 23:34:26
по добре cs source с ботове да играя ...
дори и графиката ми се струва по-добра от тази :lol:
публикувано от senseisimo на 2009-11-29 01:37:10
Ако не за друго превъртете играта за да чуете песента накрая при надписите, героят се озвучава от Мики Рурк :)
публикувано от marttie на 2009-12-01 18:48:11
Кой е оценил това нещо на 44.99Е :thumbsdown:
иначе е на промоция в Стийм .. от 49,99€ на 44,99€ колко щедро :lol:
публикувано от RaZoR1911 на 2009-12-03 22:18:54
Превъртях я,но е доста слаба и като графика,и като геймплей. :|
публикувано от to6ko45 на 2009-12-04 18:52:17
не е това което а4акжах:(:thumbsdown:
публикувано от pablos на 2009-12-06 13:11:14
ebati tapata igra 5 niva,no ina4e goredolu stava8) :thumbsup:
публикувано от potribitel на 2009-12-12 02:29:04
Мразя да пиша коментари, но това си заслужава - като пъпчив тинейджър стигнах до 5тата книга от поредицата - първата е уникална - може би е 100 % действителност за американските специални части. Другите книги от поредицата са донякъде пълен майтап с тях :lol:. Само заради това ще я пробвам играта - дори и да е пълен ...... Май само [color=blue]iliony[/color] е запознат с Дик. ао намерите 1вия "Свиреп" непременно го прочетете :thumbsup:
публикувано от potribitel на 2009-12-12 02:32:07
П.П. не намерих едит :( Дано не накажат iliony, че пообразова хората! А и 10000 благодарности на ъплоъдера :thumbsup:
публикувано от trabata2 на 2009-12-12 07:06:23
Незнам защо ама немога да я инсталирам някаква си регистрация ми иска после някакъв сероем номер и до там? някои да помогне?
публикувано от u3MaMHukaA на 2009-12-12 12:25:45
Много се дразня от разни лумпени които понеже мама и тате са дали 2000 лв. за комп. все се доказват и все "енджина" или графиката са им слаби.Новия "call of Duty" върви и на по-слаби машини какво му е на "енджина"? и на графиката?
Някои игри се правят с уговорки и освен за тях трябва да се набутате и за части,голема далавера.Нов бил "енджина" ,много ви разнират кратуните.Написали някъде че е нов и глупаците - аааа е за това нови части ше пазаруваме,а то "енджина" си е същия,невежи
публикувано от gvardeisk на 2009-12-17 12:19:25
igrata e hubava...smisal normalno dobra ot kum grafika ii gameplay si e perf...malka e ii misiite sledvat edna sled dr no nqma lo6o...daje malko mi napomnq na CS :D
публикувано от svilen_pilio на 2009-12-18 01:06:22
Добра е играта :guns: :guns:!Много се кефя когато героя псува.Мерси за торента
публикувано от Rutckata70 на 2010-01-02 17:59:23
Играта си я бива върви перфектно.:thumbsup:
публикувано от 9down на 2010-01-07 00:44:16
thanks
публикувано от MetalGearRex на 2010-01-10 02:30:25
Като видях "Rogue Warrior" игра и веднага си викам "това не може да бъде!" Естествено веднага предположих, че ще е сравнително слаба и сега като чета коментарите, имам усещането, че предположението ми е било правилно. Все още се колебая дали да я тегля.
Във всеки случай книгите са уникални! Аз първо попаднах на втората книга и може би затова ми харесва повече от първата, но такъв стил на писане не съм виждал никъде досега - толкова е забавен, че съм се смял адски много! И определено в книгите не е чак такъв "one-man-army", дори напротив, Марчинко много държи на хората си и разчита на тях. Просто, съгласете се, няма да е толкова забавно в игра, ако на всяка мисия убивате лично само 1-2 души... Високият body count отдавна се е наложил като необходима част от един успешен FPS.
За играта не знам, но ако попаднете на книгите - прочетете ги!
публикувано от MetalGearRex на 2010-01-10 02:30:44
И определено в книгите не е чак такъв "one-man-army", дори напротив, Марчинко много държи на хората си и разчита на тях. Просто, съгласете се, няма да е толкова забавно в игра, ако на всяка мисия убивате лично само 1-2 души... Високият body count отдавна се е наложил като необходима част от един успешен FPS.
За играта не знам, но ако попаднете на книгите - прочетете ги!
публикувано от potribitel на 2010-01-21 00:48:47
"Много се дразня от разни лумпени които понеже мама и тате са дали 2000 лв. за комп. все се доказват и все "енджина" или графиката са им слаби.Новия "call of Duty" върви и на по-слаби машини какво му е на "енджина"? и на графиката?
Някои игри се правят с уговорки и освен за тях трябва да се набутате и за части,голема далавера.Нов бил "енджина" ,много ви разнират кратуните.Написали някъде че е нов и глупаците - аааа е за това нови части ше пазаруваме,а то "енджина" си е същия,невежи"

Аз пк сам съм си ги дал и графиката пак е гадна :lol:
публикувано от greikhor на 2010-01-26 12:13:29
Абе като ви гледам, никой няма моя проблем. Инсталирах играта, сичко на 6, ама като взех да я играя, при движение на героя и изобщо при всяко 1 движение, даже и на кът сцените през секунда зацепва и пак продължава, има ли някои този проблем и ако да, да каже от играта ли е или от мене и как може да се оправи евентуално. Благодаря предварително!
публикувано от djadaim на 2010-02-06 10:44:30
не я теглете мишката работи със секунда закаснение и е много изнервящо игрх 5 мн. и я изтрих
публикувано от djadaim на 2010-02-06 10:44:42
не я теглете мишката работи със секунда закаснение и е много изнервящо игрх 5 мн. и я изтрих
публикувано от boby_b на 2010-03-11 22:59:07
Играта е МНОГО добра но ПРЕКАЛЕНО МНОГО КРАТКА !!!! УАТ ДА ФЪК!!! Тва бетер марио бре минах я на хард за 3 часа че и по-малко геимплеи, оу маи фъкинг гош...за проблема с мишката ...бУнак ти земи да прочетеш рийдми фаила...пише да се спрат шадоу мадоу и да намалиш малко графиката идиот..... :thumbsup: :grrr: :thumbsup: :grrr:
публикувано от leftylp на 2010-03-24 00:34:27
изчетох всички коментари ама и аз искам да я пробвам ама уви копвам крака и грешка и отново и отново никои ли няма такъв проблем моляви драснете някои ред
публикувано от GIBO69 на 2010-04-05 11:55:18
Игричката е перфекна:thumbsup:Не се чудете ами сваляйте,няма да сбъркате.Де да имаше повече такива.Браво на ъпа:thumbsup::thumbsup::thumbsup:
публикувано от Govedoto на 2011-08-06 14:56:02
Само аз ли ще сийдвам от два месеца .... :grrr: