ArenaBG
mobile spot 4
публикувано от dj33 на 2016-12-18 01:49:43
Вашето мнение относно Rogue one: История от Междузвездни Войни (2016) може да оставите тук. Писането на български и спазването на добрия тон е задължително!
публикувано от Maciej87 на 2016-12-18 12:15:53
публикувано от unrealturbos на 2016-12-18 15:31:38
заслужава ли си да се гледа на кино ? След Епизод 7 съм внимателен за какво си давам парите.
публикувано от perko на 2016-12-18 17:18:15
Филм шедьовър. 30 години го чаках.
публикувано от perko на 2016-12-18 17:19:11
Гледането на телевизор не може да се сравни с приключението на кино екран.
публикувано от pateberi6on на 2016-12-18 20:03:48
Все още помня как Лукас отговори на въпроса , Защо е започнал с епизод 4, вместо с епизод 1?
Защото , технологиите по онова време не са били достатъчо добри , за да даде екранна представа за това което желае да бъде. Поне в този смисъл звучеше.
Най-малкото което днешните пишман , ентусиазирани режисьори трябва да знаят е : Stormtrooper са клонинги , еднакви на ръст , фигура , интелект и прочие…Защо и този втори /епизод 7 е първия/ резил с претенция показва войници с различен ръст ?
Предполага се , технологиите днешно време са достатъчно добри за да могат поне взривът от гранатите да изглежда като от техннологично напреднала. Не като барутен взрив от филм за Виетнамската война
Все още помня замавайщата и мащабна битка в космоса с която стартира Епизод 3 , изобилието от детайли и звуци ме вкарваше в техният свят и ме правеше съпричастен.
Защо мамка му , скопиха бойния талант на Дони Йен с тази му роля , та не спретнаха ако не букет то поне няколко минути чудесно хореографиран екшън,,примерно Сит - Джедай?
Само финалната сцена с Вейдър припомни , какво е Star Wars .
За мен филмът не е добър , нито шедьовър.
публикувано от ferko на 2016-12-19 04:15:13
Слаба ракия.
публикувано от xeros на 2016-12-19 10:11:20
Уникален истински Star wars филм....не като жалкото подобие на дисни за дечица. С нетърпение ще чакам и филма за Хан соло за да се навърже цялата история...
публикувано от kaloyan_daverov на 2016-12-19 18:53:14
Шедьовър. Най-хубавите 15 минути от свършек на филм. Много емоционален красив и силен филм. Краят е великолепен. Препоръчвам го на всички.
публикувано от kaloyan_daverov на 2016-12-19 18:54:24
Също така препоръчвам веднага след това да гледате оригинала. Много добре се допълват.
публикувано от pateberi6on на 2016-12-20 19:21:44
"Ако се беше поинтересувал малко повече, щеше да знаеш, че стормтрупърите много отдавна не са клонинги, общо взето след войните на клонираните."
След войната на клонираните , Клонираните войници служат във бунтовническите светове. Където се развива и този Епизод. Личният отряд на Вейдър е от клонирани , И точно с този отряд пленява Лея .
Пенсионираните , пленените , убитите заради скъпият производствен процес са заменени с родени . Но те са заети с други задачи. Назначаването и тренирането на родени започва със Първа заповед.
Моля Да не влизаме в полемики"Nikisas" , филма е поредния комерсиален Дисни продукт.
публикувано от Hugo Sperrle на 2016-12-21 00:22:30
Дяволът, казват е в "детайлите". За това и много обичам, когато хората говорят за "детайли" - най-вече, понеже става дума за техните си "детайли". Ако трябваше да разглеждаме "Звездни войни" от гледна точка на детайлите - то те са пълни с абсурди. Във вакума на космоса няма звук, изтребителите не може да водят двубои, като от времето на Червения Барон а флагманите да се сражават, като в епохата на ветроходите линейни кораби...и все в тоя дух - списъкът е безкраен. От тази гледна точка, ръста на щурмоваците и "барутните виетнамски гранати" са най-малкия проблем. Филмът хич не е лош, спокойно може да заеме челно място сред останалите епизоди от поредицата - суров и мрачен, създаден за по-зряла аудитория. Намалено до минимум е и участието на всякакви детински роботчета и джардарбинксове, което ме докара направо до оргазъм.
публикувано от ksan1111 на 2016-12-21 21:44:26
Филма е добър , гледах го на кино......Обаче това копие не си струва даунлоуда. Пълна отврат , сниман в кино , най-вероятно със Nokia N95 или VHS камера от каменната ера. Колкото и да уважавам пиратството , няма как да не отбележа че да не ако нямаш свястна камера или не можеш да я хоризонтираш и фокусираш , по добре да не ставаш за смях......Пък тея дето хвалят филма тука , не знам какво са видели ама гарантирам не е Rouge One , по скоро е било мацаница в 2 цвята и звук от съседната тоалетна.....Да не се тегли.........ни шъ го сиидвам
публикувано от vilitron на 2016-12-22 20:51:20
Много се разглезихте сички нещо. Колко от тия дето се оплакват са гледали премиерата на Завръщането на джидаите през 1983г. Тогава не бяхме толкова лигави и киното беше най доброто. Хората които незнаят какво е да гледаш този филм по това време няма смисъл да коментират.
публикувано от rorosims на 2016-12-24 21:41:07
Филма е това , което е! Просто се експлоатира франчайза. Дисни са си платили правата и ще пускат скоростни ( като време за заснемане) клонинги , за да печелят! Тази практика е що годе финансово успешна, но не кореспондира с шедьоврите! Така , че не разбирам очакванията и критиките...
публикувано от gadmin на 2016-12-25 07:30:52
публикувано от kikens на 2016-12-28 21:16:57
много добър филм.нищо общо с миналогодишната боза......
публикувано от Dagobah на 2017-01-04 01:28:37
Мдаааа - pateberi6on е прав за съжаление..........
публикувано от shadowops на 2017-01-23 21:46:37
мисля,че този филм ще направи повече пари от 7ми епизод
публикувано от Darkportal на 2017-02-21 20:02:00
Добре де а качеството как е ?
публикувано от kalche на 2017-03-17 21:24:50
Отвратително качество! Не сваляйте!
публикувано от bubamara на 2017-12-14 18:51:19
Има ли някакъв шанс в близко бъдеще този филм да се качи с нормално качество, неозвучен на български?