ArenaBG
mobile spot 4
публикувано от drinkin.park на 2008-01-28 23:59:06
Вашето мнение относно RoadRunner_United_DVD-Rip може да оставите тук. Писането на български и спазването на добрия тон е задължително!
публикувано от X_NRG на 2008-01-29 00:55:23
Албума го имам и съм го преслушвал наистина много пъти, защото мачка от талант, но видеото (предполагам клипове към песните) наистина ме изненада много приятно. Да ти е честит рожденият ден и да си жив и здрав. Мерси за торента. :)

П.П. Еееех как бих пийнал 1-2-3 бирички за твое (и мое) здраве, ама уви... 1 часа през нощта е...:D
публикувано от drinkin.park на 2008-01-29 01:10:51
благодаря за пожеланията. за биричките - аз не си взех днес, защото си помислих, че ще се излъжа да понауча нещо за престоящите изпити (в сесия съм :( ), уви ... дори и след като се надъхах с чашка кафе, не помогна.
Относно видеото - опитах се да намеря DVD-то, ама дори и emule не ми помогна в случея. Това е задоволително за сега, още не съм го гледал. Знам че, The End има клип, за други песни не знам. Дано всички песни имат клипове в DVD-то, а не приказват само.
публикувано от X_NRG на 2008-01-29 01:28:22
И аз съм в сесия (даже утре имам изпит) и сега се правя, че уча, но всъщност дебна да ми се изтегли ДВД-то, като междувременно слушам оркестър Изумруд, че да си припомня текстовете на песните, щото на 02.02 (GayDay) съм на тяхно изпълнение в един клуб и искам да съм пълноценен участник в простотията. :D

Да кажа и нещо по темата. Сега прочетох малко инфо за ДВД-то:
* Bonus DVD:
* Making of the album
* Interview with the participants of the album
Така, че изглежда ще гледаме интервюта, но нищо. :) За студент в сесия и това става. :lol:
BTW Къде си студент? (ама дай на лична, че ще разводниме коментарите) :D
публикувано от sunnyv на 2008-01-29 11:28:53
Честит Рожден Ден ! Желая ти здраве и щастие, и да ни радваш с още подобни неща !
публикувано от drinkin.park на 2008-01-29 13:16:44
благодаря ти!
а дали ви радвам или не ще разбера като пишете повече коментари :P :blush:
публикувано от tzaka на 2008-02-19 12:10:02
roadrunner са се доказали през годините ;), браво че го качи това :D
публикувано от gam3n на 2008-02-23 03:42:31
Този рип го имаше преди време в stage6.com, и мен много ме накефи. Не е клипове, дават предимно интервюта в судиото и процеса на запис. За мен няма смисъл от клипове, те не допринасят с нищо за качесвото на музиката, обаче ми беше интересно да видя лицата зад песните които бях слушал преди от албума. Много известни и неизвестни имена се появяват пред камера, някои много талантливи, други не чак толкова. Любопитно ми беше да видя Джеймс Мърфи как изглежда след боледуването си, не е добре, ама ми е един от любимите китаристи, а Стив ДиДжорджио (ако се пише така) е уникален басист и жива легенда. Жалко че се показаха за около 15 секунди само -_-
публикувано от pepinho76 на 2008-12-17 14:14:41
Моля,дайте сийд!