""""От : "valcho" И да знаете аз съм може би най-големия критик на игри във историята. Свалил съм над 5 тера байта игри във живота си ( не ме питайте как съм ги изчислил ) и от тях играя само Уаркрафт 3 и Контра страйк и щом ме е зарибила тая игра значи наистина е яка повярвайте.. """
Ако наистина от 5 тера байта са ти харесали само тези 2 игри, то ти ще си последния човек,който ще питам за мнение за нечия игра!!!!Най-малкото си писал,че играеш Уаркрафт 3 и не си споменал за другите 3 игри на Blizzard от които 2 са много по добри според доста по-голямата част от феновете на Blizzard и изобщо феновете на игри и те са Starcraft i Diablo..Освен това Контра страйк е игра,която е чисто и просто обикновенна пуцалка без никаква мисъл...А има десетки по-добрии "пуцалки" от нея и пак според мнозинството е така а не само според мен..И явно досега не си играл игра без мултиплеър,което е голяма загуба за теб и развитието ти като така наречения "критик"..и все пак не мога да си обясня какви са били тези 5 терабайта игри...Трябва да са били най-тъпите игри на света щом си избрал да играеш само тези 2-те...виж, аз мога да ти помогна както и част от желаещите от компютърните геймъри и мисля ,че ще ти изредим около поне 1 терабайт игри по добри от игрите,които ираеш ти...Тамън ще допринесем доста за знанията ти за комп.игри и може и да те направим дори най-големия критик на игри в историята на "геймърската ера" или направо на човечеството...Дори могат да пишат в учебниците за теб...Или вече са писали ?!