Няма букви?Конспирация е викате а?Ами проблема е че няма преводачи или хората не искат да се захващат.....Аз преди време направих субс за един филм,отделих от личното си свободно време само защото имаха хората мерак да разберат за какво става въпрос и реших да направя добро дет се вика.По-късно в нета засякох някакъв да коментира субтитрите и граматиката,признавам допуснах грешки, незначителни разбира се, но сносно преведено и разбираемо, за хората които искаха много да го гледат филмчето.Не съм професионален субс мейкър, да съм правил букви за 2-3 филма изобщо.Бих приел конструктивна критика, но някой да вземе да се заяжда за изпусната буква, вместо да седне и да даде по-добри букви.....е, тва кво му викате? Та вместо да умувате върху конспирациите, влезте им в положението на преводачите.Те турските и без това са кът тука.Акъл да дадат,чок.Работа да свършат,йок.. е как да стане. А там някой по-рано обясни, защо няма английски букви.Защото няма ДВД ,все още.....ПС..Филмчето се казва,Пътят към 3-та СВ,ако има някой гледал го,да каже дали е било наистина ужасно...пак казвам не съм професионалист....ииии, точка по въпроса, както каза един колега от по-първите коментари.. :)) :))