"Astrological" - предполагам, че визираш мен с коментара си. Аз такива като Ватмани, Спайдър-менове и подобни изобщо не си правя труда и да ги гледам. Затова, като си сваля от време на време някой филм, който се предполага да е качествен, има рейтинг 8.0!!!, и е на Тарантино, се надявам да е добър. Е, когато се окаже скучен и съшит с елементарни идеи, толкова се ядосвам, че чак пиша коментар. Какво толкова има за разбиране тоя филм, че чак да не достига ниво? Не видях досега коментар, дето някой да напише какво всъщност е разбрал или научил от този филм, просто щото няма какво. Хубаво, кефиш се, че опознаваш някакви герои 2х1 час, и какво от това? Опознаваш някакви средностатистически хамерикански тинейджъри. И толкоз. Не са някакви по-различни герои от тези в хилядите знайни и незнайни тийн-филми, дето непрекъснато излизат.Гарантирам ти, че след 1 месец освен за катастрофата за нещо друго от този филм няма да се сетиш.
И, моля ви, не споменавайте Криминале до този филм. Ама това е, щом е Тарантино, значи филма е мега як, "кърти мивки" и т.н. и на който не му е харесал, значи не му стига акъла. Ми то и сапунките по телевизията не са тъпи бре, просто на много хора не им достига ниво да ги разберат.
Човекът направи няколко хубави и нестандартни филма в началото и сега името му работи за него, нищо ново под слънцето.