ArenaBG
mobile spot 4
публикувано от sylor88 на 2010-11-04 19:34:36
Вашето мнение относно Разбивача на глави може да оставите тук. Писането на български и спазването на добрия тон е задължително!
публикувано от spoilt на 2010-11-04 20:00:16
страхотно, харесвам филми с кечисти . жалко че спряха да качват RAW & SMACKDOWN
публикувано от Shawn82 на 2010-11-04 20:15:19
Хаха филма ще е забавен :)
публикувано от bitchslapper на 2010-11-04 20:18:09
Не ги качват, щото вече никой не го гледа. Аз едно време бях върл фен, ама от години съм се отвратил от WWE. Пълна трагедия, рейтингите им падат всяка година все повече и повече, надявам се да фалират, защото тва заслужава McMahon.
Относно филма, мисля, че ще е първия филм с WWE звезда, който ще е забавен и няма да е мега зле, пример филмите на John Cena и компания.
публикувано от DLP на 2010-11-06 19:39:44
bitchslapper,
За къв Сена ми говориш, тоя никой не го знаеше допреди няколко години кат кечист кво да говорим за филми. Барем Скалата да беше споменал че и него го слагам при младите. От по старите кечисти, какви филми имаше - това Стив Остин, това Хоган ??? Ами Ранди Савидж ами Роди Пайпър ?
Ееее, това са истинските звезди.
публикувано от bitchslapper на 2010-11-07 20:53:58
Кво ми говориш за тези мумии бе човек? Тия са по на 70 години, като изключим The Rock , който не е толкова глупав, че да се върне на ринга и да става за посмешище, щото точно сега кеча е нещо повече от посмешище.
С две думи филмите с логото WWE Films, са пълен шит абсолютно всичките, независимо кой е актьора.