Начало
Торенти
Филми
Сериали
Форум
Помощ
Начало
Торенти
Филми
Сериали
Форум
Помощ
Влез
или се
Регистрирай
EN
mobile spot 4
Форуми
»
Игри
»
RamCleaner 6.88
публикувано от
RaZoR1911
на 2008-07-05 12:52:22
Вашето мнение относно
RamCleaner 6.88
може да оставите тук. Писането на български и спазването на добрия тон е задължително!
публикувано от
Qsta7
на 2008-07-05 13:09:53
thx for upload i hope it works :lol::lol::lol::thumbsup:
публикувано от
ignatov
на 2008-07-05 13:51:53
При положение, че рамта е енерго зависима не трябва ли с всяко изключване цялата рам да се зачиства??? Лично на мен ми звучи като голяма глупост да трябва да си чистиш рамта веднъж месечно.
публикувано от
ostavime
на 2008-07-05 14:15:11
Благодарности, но винаги съм скептично настроен към такъв тип програми. Все си мисля, че може да скапе нещо необратимо.
публикувано от
elegantnata
на 2008-07-05 20:26:08
Нищо не скапва много си е добра при мен работи добре теглете няма да съжалявате :thumbsup::thumbsup:преди се бавеше забиваше а сега хварчи компа
публикувано от
tango14
на 2008-07-06 23:30:59
thank you lots
публикувано от
Kioko
на 2008-07-07 03:49:17
Be careful with freeing up too much memory because you may experience some slow activity (the RAM needs to be reallocated to the system processes or other items that have insufficient RAM to use).
публикувано от
the_16
на 2008-07-08 21:18:30
Може ли някой дами каже дали ще има проблем, ако използвам тази програма, при положение , че имам и TuneUp Utillity? Някой да каже дали наистина си заслужава, заото до сега виждам само противоречиви мнения. Мерси!
публикувано от
Subalti
на 2008-08-13 18:29:00
Всички сте писали без да дадете време на програмата да се докаже!Програмата прави точно това което би трябвало да си прави.Изтеглих я още когато я качиха инсталирах я и я ползвам до днес и мога да кажа, че е адски полезна и Е по-добре от рес. Ако използвате обикновения ТаскМениджър (Ctrl+Alt+del) с цел да убиете ненужните процеси(почетете в нета кой за кво е преди да убивате) и след това тази програмка става екстра. Да докато тече процеса на чистене използва всички ресурси, но това е само за да стане по-бързо - след това вс е ок.Мерси на ъпа
публикувано от
Subalti
на 2008-08-13 18:29:11
Всички сте писали без да дадете време на програмата да се докаже!Програмата прави точно това което би трябвало да си прави.Изтеглих я още когато я качиха инсталирах я и я ползвам до днес и мога да кажа, че е адски полезна и Е по-добре от рес. Ако използвате обикновения ТаскМениджър (Ctrl+Alt+del) с цел да убиете ненужните процеси(почетете в нета кой за кво е преди да убивате) и след това тази програмка става екстра. Да докато тече процеса на чистене използва всички ресурси, но това е само за да стане по-бързо - след това вс е ок.Мерси на ъпа
публикувано от
Subalti
на 2008-08-13 18:29:21
Мобилни и уеб приложения от СТУДИОУЕБ.БГ
Онлайн магазин и ЕРП от Expozy.com