ще изкоментирам малко професионално симулатора като железопътен инженер какувто съм си,има доста графични подобрения-реалистична обстановка
-дърветА,трева,пътища,коли и т.н.,много добро поведение на моделите близко до реалните локомотиви и вагони.Липсва editor за правене на сценарии,композиции,
забелязах само editor за маршрутите и то не за съществуващите а на базата на тях да направи човек нов маршрут.Жалко че още няма много допълнителни
приложения като локомотиви и вагони,маршрути и др.както разнообразието което има за Microsoft симулатор но всичко с времето си.
enterfornone , 2007-10-10 16:22:08 "Леле - това го чакам от година и половина.
Сега 65-те ми GB инсталация MS Train Simulator за един ден станаха стари... "
а какво да кажа аз дето съм със два пъти количеството на твоито имам почти на 98% всички европеиски и американски приложения
(маршрути,локомотиви и вагони-такива къде са платени и такива къде са безплатни),стария симулатор все още не е за изхвърляне недеите така!!
А да обясня за другите за изискванията - тия къде са дадени по горе в обяснението са минималните за да върви,повярваите ми трябва да има човек комп.за 2000 лева
за да върви нормално,Аз дето съм със Athlon FX 55 и Ati Radeon X1900XTX пак сече в малка степен,този симулатор иска да има така неречената Ageia PhysX карта за
физически изчисления за да върви както трябва!!!!
това е за сега от мен!!