Здраво хората Блгари.Асја чакав цел ден да ја истегла,ја истеглих,и ке ви кажа во краток опис,оваја штое Rage-SKIDROW,18гб,ја инсталирате по упатството,значи,маунтнеш на диск или со Daemond Tools,ја отпакуваш,ја инсталираш,потоа се ископира целата папка SKIDROW,кај што е инсталирана играта,и толку ,спремна е за игра.не го додаваш оноа од 2гб со јазиците,зошто ке ви ја заебе играта,ке ви кочи и аудиото на зборуванје гласно ке ви шушти,како изгребана плоча.Јас ја играм на PC:Core 2 Duo E7500,2gb Ram,VGA GeForcer 9800 GT so 1gb RAM,напојуванје,550w Real Power,a и морав да инсталирам најнови драјвери за Open GL,за GF 9800GT,не се вклучуваше воопшто играта.Тие што имат Виндовс Виста нека ја сменат со Виндоус ИКС П СП3 и нема да имат проблеми да ја изиграт играта,а играта има изванредна графика и детали на 1280/1024 резолуција, со исклучен АнтиАналајзинг,скоро да е како кај Кол оф Дјути МВ2.Виндоусот ми 32-битен.Тие што имат АТИ ВГА нека пробат со нови драјвери за најнови АТИ ВГА,или со најнови драјвери за Опен ГЛ и NVidia phisX.Tolku od mene,pozdrav od Kumanovo,Makedonija.