ArenaBG
mobile spot 4
публикувано от isuspm на 2009-03-23 00:54:23
Вашето мнение относно Pytuvane.vyv.vremeto.NG.TVRiP-IsUsPM може да оставите тук. Писането на български и спазването на добрия тон е задължително!
публикувано от elle74 на 2009-03-23 13:43:00
На мен филма ми върви 10-тина минути и спира. На какво се дължи (с K-LITE full) съм.
публикувано от Shugenja на 2009-03-23 12:01:16
всичко враждебно в света нямаше ли да изчезне, ако времето бъде преодоляно, ако човек успее да отвърне мисълта си от времето? Водата тече, тече непрекъснато, и все е тук, винаги и по всяко време е една и съща и въпреки това е нова всеки миг. Реката навсякъде и едновременно е една и съща, при извора и при устието си, при водопада, на брода, във водовъртежа, в морето, в планината, навсякъде, и че за нея съществува само настоящето, без сянка от миналото, без сянка от бъдещето. Безкрайно малките неща могат да бъдат толкова големи, колкото най-големите могат да бъдат и безкрайно големите неща могат да бъдат толкова малки, колкото най-малките могат да бъдат. Няма вчера! Няма утре! Няма днес!
публикувано от Shugenja на 2009-03-23 11:59:32
Филмът е малко поостарял. Самият Хоукинг е вече на друго мнение. :P
Самата природа на нашето мислене е противоречие, защото ние винаги мислим от гледна точка на миналото и бъдещето, поради което не можем напълно да разберем и осъзнаем същността на нещата. Мислим в категориите на времето, за това какво ще бъдем, какво сме били и какво сме - те всички са процес на времето. Ние виждаме в този процес безкрайни беди и объркване.
Цялото страдание не беше ли време, изтезанията и страхът не бяха ли време, всичко тягостно, всичко враждебно в света нямаше ли да изчезне, ако времето бъде преодоляно, ако човек успее да отвърне мисълта си от времето?
Водата тече, тече непрекъснато, и все е тук, винаги и по всяко време е една и съща и въпреки това е нова всеки миг.
Реката навсякъде и едновременно е една и съща, при извора и при устието си, при водопада, на брода, във водовъртежа, в морето, в планината, навсякъде, и че за нея съществува само настоящето, без сянка от миналото, без сянка от бъдещето.
Безкрайно малките неща могат да бъдат толкова големи, колкото най-големите могат да бъдат и безкрайно големите неща могат да бъдат толкова малки, колкото най-малките могат да бъдат.
Няма вчера! Няма утре! Няма днес!
публикувано от exelero1 на 2009-03-23 17:36:01
Според мен си попаднал на някаква времева аномалия :P.
Пробвай с VLC.
публикувано от ExElek3K на 2009-05-06 22:15:38
Тоз епизод го търся от много време, благодаря на ъплоудъра :thumbsup:
публикувано от opiommm на 2009-05-31 16:33:54
shugenja ... според мен много си се вживял/а ... :) какви са тези всичките глупости които прочетох незнам