ArenaBG
mobile spot 4
публикувано от evgenivel на 2011-06-17 10:10:28
Вашето мнение относно Първичен код може да оставите тук. Писането на български и спазването на добрия тон е задължително!
публикувано от evgenivel на 2011-06-17 10:26:24
[size=3][color=red]Пояснение![/color][/size]
[size=3][color=yellow]Филмът е с вградените корейски субтитри, да няма после недоволни.[/color][/size]
публикувано от zeromc на 2011-06-17 17:04:01
е като го има качен защо ти е да качваш и този ..
публикувано от evgenivel на 2011-06-17 18:53:52
zeromc, lilwitch, отговарям и на двамата с този коментар. Първо съм качил филма, при положение, че го има с вградените корейски субтитри, защото е наполовината на размера на другия рилийз и е[u]друг рилийз[/u], което за сега мисля, че е разрешено във всички БГ тракери. И второ, все пак аз съм сложил някакво пояснение, докато в другия рилийз такова няма нито пък и снимките дават някаква яснота за това, че филма е с вградени чуждоезични субтитри(нищо лично към Ъпа). lilwitch, защо не си се оплакал и в коментарите на другия филм, че нямаш пояснение от снимките и инфото, че филма е с вградени корейски субтитри?
публикувано от zeromc на 2011-06-17 22:02:18
описанието за даден релииз се дава в ОПИСАНЕТО
не в първия коментар
"Субтитри: Български (благдодарение на еди кой си)"
защо няма +Корейски(вградени)"
и никъде в NFO-то не пише за корейски субтитри
не се прави на света вода ненапита за малкото рейтинг :)
публикувано от evgenivel на 2011-06-18 01:34:47
zeromc, ти тука ли намери да се правиш на интересен и на много разбиращ?. Попитах те защо не се ежиш така и в другия торент, като и там я няма тази информация, обаче ти си пишеш едно и също.
публикувано от vesomilena на 2011-06-18 09:16:26
Супер безсмислен релийс нищо лично към ъплоудера
публикувано от rugbyboy на 2011-06-18 16:02:07
първо релийза не е супер безсмислен,а си е добре,защото има хора които предпочитат 700мб,който се събира на един об.диск и второ човека ви го е написал с големи и цветни букви ,че е с вградени корейски субтитри,така че няма смисъл от тъпи и безсмислени коментари,който не му харесва да не тегли.
От мен благодарности за труда на ъпа и 5+:thumbsup:
публикувано от evgenivel на 2011-06-18 18:01:06
Мерси за коментара rugbyboy.
публикувано от Ico_O на 2011-06-20 13:13:52
Абе, Ъп, кой ти е дал права, бе моето момче ?
Нито пояснение, че е с корейски субтитри, нито от снимките си личи...абе българска работа...
публикувано от evgenivel на 2011-06-20 18:03:49
Абе Ico_O, който ми е дал права ми ги е дал, ма ти май си за очен лекар. На три места пише, че е с вградени корейски субтитри; над скрийновете, под скрийновете и в първият коментар за филма. :lol:
публикувано от bokomoko на 2011-06-25 13:54:16
АЗ пък искам да благодаря, че не е изрязан целия долен ред, правя си бг-субтитрите на черен фон и няма проблеми.
Всичко си пише в описанието, а първите коментари се четат затова, а не заради малоумните забележки на капризните готованци.

Докато аренабг.ком се отваря в Китай - аз съм твърдо за тези, които ни доставят избор не само на филми, но и на качество.

Сполай!
публикувано от elevant на 2011-06-27 20:48:49
Здр, поздравления за Ъпа, човекът си е написал на няколко места, че има вгр. корейски субове, но винаги ще има мрънкащи и заядливи коментари. Бих искал да попитам дали скоро можем да очакваме релийз без йероглифи и без изрязана картина? 10х :)
публикувано от pgea11 на 2011-07-06 21:50:03
Поздрави за човека, който ни дава филма!
Качеството не е лошо, за толкова бързо отреагирване на ленатата"!
Като не харесва на някой нещо има кино или чакаш ДВД!
публикувано от pgea11 на 2011-07-06 23:28:17
Току що го изгледах!

Мога да кажа само едно: Този филм е събитие!
Никакви субтитри не пречат, спокойно това, което ще видите ще го помните дълго време!

Насладете се!