ArenaBG
mobile spot 4
публикувано от daisy83 на 2011-01-08 18:11:50
Вашето мнение относно Пърси Джаксън и Боговете на Олимп: Похитителят на мълнии може да оставите тук. Писането на български и спазването на добрия тон е задължително!
публикувано от megaakul на 2011-01-08 18:58:13
Филмът олицетворение на холивудския популизъм предназначен за затъпялото американско население...
публикувано от massss на 2011-01-08 19:56:23
Хахахах Напълно съм съгласен с теб :thumbsup:
публикувано от agentapu6ek на 2011-01-09 04:25:13
За филма: Персей не беше ли син на Зевс в Сблъсакът на Титаните, а тук е на Посейдон. За мен това няма голямо значение. И двата филма ми харесаха, но тоз по-малко.:-/
За торента: БОКЛУК:thumbsdown: Картината е под всякъква критика-все едно гледаш TS качество. Ако има по-лошо, с него го сравнявам, щот все пак съм гледал и TS и картината бе по-добра в повечето случаи. За звукът не мога да се оплача, но като цяло препоръчвам да се намери по-добър торент. Съжалявам, че го гледах с такова отвратително качество като за първи път, като се има предвид, че са излязли и качество то типа 720 или 480 или истински BRRip-_-
публикувано от agentapu6ek на 2011-01-09 04:28:31
Още нещо относно коментара ми: много долно е да пишеш коментар и като го побликуваш да е наполовина изрязан:grrr: Не мога да повярвам че от филимте които сийдвам тоз най се тегли. това е абсурдно . Ще го изтрия на секундата
публикувано от daisy83 на 2011-01-09 12:27:16
[color=orange]agentapu6ek[/color],няма нужда от толкова емоции :D това съм намерила със сийд,това съм качила,а и релийэа е brrip.Все пак мноэинството предпочита да сваля филми с по малък раэмер раэмер.Сложила съм снимки в описанието,ако не те устройва спокойно може да подминеш торента и да се насочиш към друг релийэ.
Предполагам по името на релийэа можеш да предположиш какво е качеството :D
публикувано от valkosl на 2011-01-15 21:37:38
Някои хора не разбират от филми. Мерси за торента.
публикувано от soul2soul1160 на 2011-11-30 22:36:09
сайта суб заб ... не работи такаче гледайте без да разбирате или живеейте в чужбина за да го разбирате и ей не питайте за субтитри!!!!!
публикувано от fenka23 на 2012-11-03 14:06:23
Филма е мн хубав! Жалко , че Крис Кълъмбъс е направил прекалено много промени , които развалят цялата история но се пак се е придържал към същноста на първата книга и актьорската игра е невероятна , както са и ефектите и картината! Очаквам да направят вторият филм точно по втората книга и както гледам новините щом Александра Дадарио е руса значи ще е точно по книгата! Иначе пак за филма чудесен е и саундтрака е небероятен! AC/DC highway to hell е точно където трябва сложена и прави момента бум , щот се пак те утибат към ада (подземният свят) по магистралата! А за Мазератито да не говорим!
П.С.: За всички не разбрали , които сравняват Пърси със Сблъсакът на Титаните - моля първо разберете за какво става въпрос след това говорете! Двата филма нямат нищо общо! Първо митът за Персей тука няма нищо общо с Пърси и второ тук митологията поне не е грешна (който наистина е гледал филма ще разбере)! Трето Сблъсакът на Титаните е напълно унищожил древногръцката митология (Андромеда е жеха на Персей не Йо и от кога Тетис е при 12-сете олимпийци)!
публикувано от viki24920 на 2013-03-18 20:13:36
Фолма е мн готин а за коментара, че Персей е син на Зевс е вярно, но аз съм чел книгата и там се разбира, че тук героя е кръстен така за да има същият късмет като старогръцкият герой.
публикувано от terrorman на 2013-04-21 23:44:24
баси умрелия филм и измислен за тъпите американци както казва megaakul . И какво по дяволите правят тея негри тука баси и фалшивата работа или като другия тъпизъм измислицата за Тор богът на гръмотевиците ....
публикувано от TonyWD на 2016-04-08 17:08:38
Супер филм! Благодаря за перфектния ъп!