При мен тръгна перфектно!
Аз съм с downgrade-вана от 3.70 до 3.55 и четох, че било по-рисковано с такава да си install-неш това Rogero. Понеже нямах връзка с интернет през PS3-то (само можех да браузвам уеб-страници, заради downgradе-а) се надъхах да използвам пълната функционалност на конзолата. Наложи се да dehash-на първо, за да няма следи от downgrade-а и вече мислех, че няма да я бъде тая и смятах кви пари ще ми търсят за оправяне, но с изненада разбрах, че всичко мина доста гладко.
Сагата продължи, защото за да вляза в PSN ми поиска да upgrade-на до 4.30. Намерих обаче начин да се свързвам чрез proxy и на всички мога да кажа, че вече всичко си бачка.
Все едно конзолата не е хакната...
Относно игрите - направо тегля и инсталирам - само играта!!! Изобщо не чета обяснения как да я подкарам. Ако ми поиска някаква нова версия на играта-само си дърпа update-и.
Големи благодарности на пичовете, които са измислили тези нечовешки patch-ове и на този, който ги е качил тук!!
Бих обяснил с удоволствие на всеки как да си install-не 4.21-то, защото ще се уверите, че си струва!!!
Skype-а ми е saliku86 за ентусиастите.
Наслука!