Dr3adLoX, здравей,
много дълго писание с много отворени теми, които не могат да се изчерпят с кратки отговори.
Исках само да кажа, че си прав, но се изказваш много крайно и емоционално. Аз съм убеден, че има разлика между евреин и ционист. Тези сгради е трябвало да бъдат или ремонтирани или срутени. Тъй като е имало "ремонт" много от малкото фирми останали в офисите на сградите са освободили подчинените си. През това време фирма на братовчеда на Буш "инсталира" "нови кабели за интернет" ... които всъщност са били експлозиви за контролирано срутване.
Имаше документален филм по темата и проверих лично някои от фактите - изглежда вярно.
За царските фамилии имам теза, но не съм я проверил, а имено, че тези които са останали на троновете си, са дали властта си на г-н Ротшилд и други банкери като Карнеги и Рокефелер. Това е предателство към собствения народ ... но уви този народ май нищо не вдява ... пие евтина бира, гледа евтин футбол или сапунки и яде л***на - съответно все по-често мре от рак ... а онези горе са направо в рая ... само да не беше тоя "смотан" Путин да им пречи на плановете.
Няма какво да обсъждаме повече ... горе долу на една честота сме - само по-спокойно и с по умерен тон, че се стряскам :)
Не всеки евреин е ционист и не всичко, което се казва в тези филми е истина. Човек трябва сам да изследва за да стигне до истината - само тогава тя наистина е чиста.
поздрави