ArenaBG
mobile spot 4
публикувано от romarioxx на 2012-09-10 08:11:24
Вашето мнение относно Прометей може да оставите тук. Писането на български и спазването на добрия тон е задължително!
публикувано от pebbles_ на 2012-09-10 11:30:00
Най-сетне! Благодарско на uploader-a! От толкова време го чаках. Благодаря много!!! :)))
публикувано от maor169 на 2012-09-10 11:41:40
thanks!!!!!
публикувано от g77app77 на 2012-09-10 11:55:52
Мерси. А надежди за блурейки?
публикувано от pebbles_ на 2012-09-10 12:43:28
Трябва да чакаме до 10.11.12 :)))
публикувано от pebbles_ на 2012-09-10 12:45:32
Имах в превид 11.10.12 :) (нали при американците първо пишат месец/ден/година)... моя грешка :)
публикувано от edliny на 2012-09-10 13:45:29
Някой ще ми каже ли защо един филм трябва да се качва 8 пъти. Че и някои повече.
публикувано от pebbles_ на 2012-09-10 14:20:07
Всеки релийз е различен, например тук аудиото си е екстра, докато другите са с аудио от CAM и т.н... но в крайна сметка - по-нататък ще изтрият по-старите. За това не се притеснявай. ;)
публикувано от mermaid52 на 2012-09-10 14:21:26
Thanks uploader :)
публикувано от delta98** на 2012-09-10 14:54:20
Благодаря за качването и на този релийз, но кой релийз е по-добър на легион или вижън? и двете са p2p групи или да се ориентирам по броя пиъри колеги?
публикувано от delta98** на 2012-09-10 15:05:55
Ето сравнение на релийзите колеги:
http://www.vcdq.com/release/108761/Prometheus.2012.PAL.DVD9.ISO-NoGrp
публикувано от djinn на 2012-09-10 17:28:00
Добре де,защо всеки път разваляте удоволствието на хората с този СПОЙЛ...Няма ли да има наказания за тези нарушения вече..Колко години това се случва..Защо не може да се изключат/баннат тези хора...Погледнете горния коментар..Погледнете предишните странички..Всеки път,навсякъде подобни долни хлебарки развалят интереса..Моля,вземете мерки :)
публикувано от england1966 на 2012-09-10 17:36:31
Защото джин давам коментар по филма който съм гледал като изказвам нещо което неми е харесало .И не определям хората като бедни душички както ти го правиш и уважавай повече хората за напред.След като не можеш да уважаваш хората защо не може някой тука дати покажи червеният картон.
публикувано от harpielady на 2012-09-10 18:27:53
Аз искам да разбера нещо друго. Това е продължение за предисторията на "Alien", дотук добре, обаче ме интересува предните филми са "AvP" (и двете части) на ли? Защото ако има и други филми моля някой да ми ги каже кои са за да ги гледам.
публикувано от dimsum на 2012-09-10 18:23:47
На фона на бозите дето се филмират напоследък,съм доволна че го гледах,заслужава си времето напълно,ефектите ми харесаха и актьорите си играят ролите естественно.Плота има смисъл , та нали това ние в природата - вечно да търсим отговорите..
публикувано от shter009 на 2012-09-10 18:50:21
Филма е страхотно замислен и изпълнен, държа ме в напрежение през цялото време. Нямам търпеие да излезне продължението. Уникален филм.
публикувано от jimmybones на 2012-09-10 20:31:02
Глупав филм ... не ми хареса а имах огромни очаквания !
публикувано от deon на 2012-09-10 21:33:20
Don´t waste your time! You must see it in 3D!!!!!!!!!!!!!
публикувано от tbby на 2012-09-10 22:39:18
До едно време ми беше много интересен и после рязко затъпя!
Ама рязко не, а не знам какво!
публикувано от Fullspeed6666 на 2012-09-10 23:21:04
Невярвам да има привърженици на Дарвиновата теория , толкова много плагиатство не съм срещал никаде другаде
особено накарая с този пришалец......Товали трябваше да бъде?! толкова много години един и същи модел 34 години
са това бе хора неможаха ли да измислят нещо ново което наистина да ни уплаше.Свикнахме вече с пришалеца
публикувано от solly на 2012-09-10 23:51:31
само на мен ли ми прави впечатление, че филмът е 118 минути, а според ИМДБ - 124?
нещо май има орязани сценки тук
публикувано от levski1111 на 2012-09-10 23:54:44
добьр
публикувано от salutary на 2012-09-11 00:29:42
Екстремално тъп филм
публикувано от Geely на 2012-09-11 00:53:14
това е най-смотания филм на света пълна загуба на време не ви го препоръчвам ......... няма нищо интересно 2 часа загуба на време !
публикувано от angelmarkov1986 на 2012-09-11 05:54:59
Качеството на релийза е супер,браво на ъп-а,ама самият филм е ...баси куция,добре че не отидох на кино,голямо разочарование щеше да е ...
публикувано от phd7 на 2012-09-11 09:20:41
Филмът е една откровена тъпня.
Пътуват две светлинни години да намерят чудовища човекоядци... Не е нужно да се описва, че филма е американски. Веднага става ясно.
публикувано от zedkiel на 2012-09-11 09:22:21
Направих грешката да го гледам на кино и имаше няколко момента в филма когато направо щях да си изляза от киносалона... Например главната героиня когато роди сепия и се заши с телбод и след това бяга 2 километра спринт...
Филмът е правен за хора без мозък, също като геройте в него. Огромно разочарование...Заклех се повече да не ходя на кино. Да живеят торентите!!!
публикувано от rattle на 2012-09-11 09:44:18
Ужасно ви моля за едно нещо хора - Не правете грешката да гледате тази помия!!! Най-слабия филм на 2012 година.Уникално тъп филм!!!
публикувано от r503 на 2012-09-11 09:55:58
на всички други филми напоследък блу реи излиза няколко дни след двд рип как сега стана месец за тоз специално ??????
публикувано от moonflower на 2012-09-11 10:29:06
Много глупав филм!
публикувано от VendeTTa_bg на 2012-09-11 18:39:50
сега ако ми кажете че и качеството е хубаво....
публикувано от r503 на 2012-09-11 19:37:13
Ужасно ви моля за едно нещо хора - коментари само за качеството на аудиото и видеото , от там нататък всеки да си прецени за себе си дали харесва даден филм или не, аман от критици :ДДД
публикувано от balcanmaster на 2012-09-11 20:14:27
Ми пък има свобода на словото - значи филма е мнооого слаб, първия, и се надявам последния, толкова слаб филм на този култов режисьор. Значи Пришелеца 108-ми епизод, ако ще да е и с брилянтно качество, повторение на повторението на повторението, абе с две думи - не става!!!
публикувано от alabalani на 2012-09-11 20:21:23
Ще ми се да кажа някоя добра дума заради Ридли Скот, но филмът е закъснял за времето си. И не заради ефектите или режисурата на Скот, а заради малоумния сценарий. Високотехнологична древна раса създала човешката и сега идат да ни избиват с някакви сепии, ама закъсали нещо насред пътя и от там насетне фантастиката става ужаси с лиги и сепии. Толкова ли не можаха поне някаква сложна загадка и послание да измислят, а все тия фалшиви лиги и сополи и пискащи сепии в стил на H.R.Giger от преди 20 години?!.. И въобще къде е мъдростта на древните, които са ни създали, да идат да ни избиват? Мъдрост в стил "Дай си ми кукличката - на си ти камиончето!" от детската градина...
публикувано от selano на 2012-09-11 21:56:42
качеството на рипа е ОК
филма е рядка бозица, дори сай-фай фен едвам може да го изтърпи
публикувано от santostar на 2012-09-12 00:57:06
по глупав филм,не сте гледали скоро !!!
публикувано от asdzxc2 на 2012-09-12 01:06:59
много жалко за вас момчета филма е един от много добрите тази година поредния шедьовър на Ридли Скот
не извънземната раса е създала човешката а един от тях outcast - прометей
когато тази извънземна раса "инжинери" вижда че ние хората може да ги достигнем даже надминем и те няма да са единствените "богове" тогава решават да ни избият а й не е само това има още толкова много неща в този филм че....
а сцената с все още нееволюиралият пришалец беше страхотна за феновете на класиката

"качествените" бг преводи отново превеждат несъществуващи диалози може би това ви е подвело ГЛЕДАЙТЕ ФИЛМА без БГ субтитри, мислете и слушаите по малко чалга
филма е невероятно добър който казва че ридли скот се е изложил да ходи да гледа непобедимите 2 и трансформерите и да не се напряга много много
публикувано от vikingviking на 2012-09-12 03:13:42
За DVDRip качеството е супер картина 10/10 звук 10/10 ! Аз само ми интересно толкова ли е трудно да се направи една такава опция по торентите хората изтеглили филма да оценят качеството както аз съм написал от 1 до 10. Единствата причина поради която го казвам е че хората дето не са го изтеглили и търсят по коментарите информация за качеството на картината и звука да не четат коментарите като "филма е уникално тъп" или коментите дето разказват филма в 3 изречения и ти развалят "кефа" от гледането. Така ако я има тази опцийка хората гледат колко са дали вот за качеството на звука и картинината и си теглят. Пък тука който иска да си коментира нали има "свобода на словото" :D
публикувано от harpielady на 2012-09-15 01:18:49
Ще отговоря на един от коментарите (писателят сам ще се сети), защото този беше единствения смислен. За времето, в което се разказва филма хората вече са "творци", създали са свои наследници прилични на тях (подсказвам за останалите киборгът Дейвид). Обаче аз ще допълня с това, че страхът не идва от това, че ще ги надминем, а от това че ще забравим от къде сме дошли, а това е най-лошото. Никога не забравяй от къде идеш инак: "Пази, Боже, сляпо да прогледа".
публикувано от lex666 на 2012-09-15 13:35:25
Браво за торента! Хубаво качество 5/5. Сега, по повод филма, не съдете много по коментарите, те не определят дали филма де добър или лош. Според мен, филма изисква богата обща култура (нещо което голяма част от хората ЯВНО нямат) защото той задава въпроси на зрителя които изискват мислене (дейност за жалост чужда на днешните хора).

Иначе казано, ако си тъп и не ти се мисли, не го тегли и ни спести коментарите от сорта на "много слаб филм...аз сам фен на Ридли Скот, но той се изложи".
публикувано от okinawa на 2012-09-16 14:16:43
филма е добър. таргетира малко по-интелегентна публика, което можеби не е добра идея имайки предвид връзката с пришълец. от друга страна сюжета е прекалено наситен и може би ще остане неразбран от зрители, които не са СФ фенове. тези които искат да гледат хорор определено ще са разочаровани.
публикувано от BlackAx88 на 2012-09-22 12:58:56
tnk
публикувано от phd7 на 2012-09-25 14:33:19
Филмът таргетира особено профилирана публика с промито съзнание, продукт на чалга субкултурата. Може да го харесате само ако се вълнувате от зрелища-касапници, чудовища заплождащи чуждоземни индивиди през храносмилателната система и т.н. Трябва да сте с душевноболни, за да го харесате, което май е вярно за доста от хората, които го благославят. А някои са достигнали славни висини на тъпоумието да вадят поуки от подобен филм.
"Обаче аз ще допълня с това, че страхът не идва от това, че ще ги
надминем, а от това че ще забравим от къде сме дошли, а това е най-лошото." - Както виждате, тук някой твърди, че помни произхода на човека... Забележете ПОМНИ човека! И по всчико си личи, си вярва.
Хора, внимавайте какво гледате!
публикувано от chipilska на 2012-10-03 14:15:28
Според мен филмът е много хубав! Но всеки да си прецени... Ако очаквате само екшън, битки и кървища, ще бъдете разочаровани! Героите са малко и почти всички загиват. Затова пък има доста смисъл и добра актьорска игра.
публикувано от patatinez на 2012-10-25 22:35:12
Хммм филмът си е доста добър за феновете на поредицата! Който е гледал всички части(наблягам на ГЛЕДАЛ) и играл игрите, ще остане доволен ;] Дори тук се открива една нова ниша и цялостната "вселена" на Пришълеца се насочва към една неосветена до момента арка от поредицата, а именно връзката на пришълците с древните хора(гигантите). До момента от филмите се знаеше, че пришълците са ловувани от хищниците - войнствена извънземна раса и се предполагаше, че те са ги създали като универсалната машина за убиване, която те да ловуват, но уви... Тук именно дойде и интересното във този филм, че древните хора също са ги използвали като оръжие(може би или поне са се опитвали) и явно са направили голяма грешка. Иначе в една от предните поредици с Рипли беше намерен труп със същият шлем като на тези гиганти и точно тук се завързват нещата! Интересното е, че в този същия филм при подобна експедиция в далечното бъдеще бе и първият официален контакт на хората с пришълец. До момента перфектно разказана история във всичките филми,а дори в този показа и кой е Уейланд! Който е играл игрите много добре знае за Weyland - Yutoni Company :) От тук насетне очаквам следващ филм от поредицата, в който да се разбере има ли връзка между хищниците и гигантите,дали не са воювали в миналото и дали все още има живи гиганти. Както казах всеки, който следи поредицата(филми,игри,комикси) ще остане изключително доволен от този филм, който се пада нещо като междинен в цялостния story arc на Alien,Predator и AvP естествено ;]
публикувано от Renegat на 2012-11-09 01:38:55
Хареса ми филмчето. Препоръчвам да се гледа.